111ДЮСШ 1 в Полтаві

 

На Всеукраїнському турнір з тхеквондо ВТФ "Кубок чемпіонів", який пройшов 23 березня в Полтаві, бійці Кам`янської ДЮСШ № 1 посіли чотири призові місця.

Рейтингові змагання зібрали 310 спортсменів всіх вікових категорій (діти, молодші юнаки, юнаки, кадети, юніори, молодь та дорослі) із Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Сумської та Харківської областей. Кам`янське представляли бійці ДЮСШ №1. Вихованці тренерів В’ячеслава Сторчака та Андрія Стовбана посіли два перших і два третіх місця.

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

33 кг - Дзюбенко Дмитро
55 кг - Кушніренко Анастасія

ТРЕТЄ МІСЦЕ

26 кг - Шаповалова Юлія
63 кг - Гаранчук Маргарита

Add a comment

4545Пумсе

 

В спортивному комплексі "Asics Arenа" столиці Болгарії Софії, 4 березня проводився турнір з тхеквондо "Bulgaria open 2024", на якому команда з Кам`янського посіла третє місце в ролзділі пкмсе. Відзначилися вихованці тренера ДЮСШ № 4 Романа Курися. Медалі з бронзовим відблиском отримали Олександр Бабіч, Євген Лантух, Микита Невєдомих.

Add a comment

33Тхеквондо

 

У Відкритому чемпіонаті з тхеквондо ВТФ Дніпропетровської області, який відбувся 2 березня в Кам`янському СК "Прометей", бійці місцевої ДЮСШ № 4 посіли загальнокомандне перше місце.

На трьох даянках змагалися 342 бійці всіх вікових категорій з Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Кропивницького, Нікополя, Новомосковська, Першотравенська, Харкова. Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ №1, 3, 4. Протягом світового дня спортсмени демонстрували свою техніку, майстерність і волю до перемоги у розділах пумсе та керугі.

Керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ України в Дніпропетровській області Юрій Пальок, нагадав, що більше тридцяти років у нашому місті функціонує Федерація тхеквондо, яку він свого часу очолював. "Постійно кам`янські тхеквондисти показують високі результати і знаходяться на перших ролях. Зараз збірна команда Дніпропетровської області 8-10 березня візьме участь у чемпіонаті України серед молодших юнаків та кадетів. По кадетам буде відбір на чемпіонат Європи, який пройде в Естонії. Чимало бійців з Кам`янського входять в збірні області", - сказав Ю.Пальок. Ось і цього разу тхеквондисти Кам`янської ДЮСШ № 4 посіли перше місце (юніори) в розділі керугі, підтвердивши реноме переможців.

Add a comment

24645460 18379911865072033 3391307525871060534 n

 

 

В Хмельницькому, з 16 по 19 лютого проходив великий форум тхеквондо ВТФ. Одночасно відбулися три змагання: Кубок України серед дорослих, відкритий турнір "Кубок Гетьмана", фінальні змагання VI літньої Гімназіади України, де представники Кам`янського стали переможцями і призерами.

Вихованка ДЮСШ № 1 Поліна Кучерява (на фото) не тільки виграла Кубок України, де змагалися 151 спортсмен з 16 областей, а ще й виконала норматив майстрині спорту. На цих змаганнях тренерка з ДЮСШ № 4 Аліна Крістєва виконувала функції арбітра, за що отримала приз кращого судді.

Двома золотими нагородами відзначився боєць ДЮСШ № 4 Архип Шульженко. Вихованець тренера Олександра Кірпи спочатку став переможцем відкритого турніру "Кубок Гетьмана", в якому на чотирьох даянках змагалися 455 учасників. Наш юніор піднімався на найвищу сходинку п`єдесталу пошани і серед бійців вагової категорії до 51 кг на VI літній Гімназіаді України в розділі "керугі". Його колеги по спортшколі здобули ще сім нагород: "золото" - Руслан Крістєв (ростова 156 см), Кирило Ковдря (54 кг); "срібло" - Анастасія Хрієнко (49 кг), Ельвіра Шабанова (52 кг), Іван Мартинович (78 кг); "бронза" - Ярослав Дрофа (74 кг), Назар Брильов (+78 кг). Відзначилися бійці ДЮСШ № 4 і в пумсе. В командних змаганнях перше місце посіли Бабіч Олександр/Лантух Євген/Невєдомих Микита. В індивідуалці третім став Олександр Бабіч. "Золотими" стали дівчата ДЮСШ № 1 в пумсе. В командній першості, відзначилися Кузнецова Марія/Кушніренко Анастасія/Приходько Дар`я. Даша отримала нагороду найвищого гатунку і в особистій першості.

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фото https://www.facebook.com/photo?fbid=2065581810486394&set=pcb.2065584547152787
Відео https://www.youtube.com/watch?v=ksQjmST2bMQ
Відео https://www.youtube.com/watch?v=OzB9ZrK5Y98

Add a comment

5266970996204 6322870168732366593 n

 

Вісім бійців Кам`янської ДЮСШ № 4, прийняли участь в навчально-тренувальних зборах з тхеквондо ВТФ, які пройшли у Ворохті.

З дев`ятого по сімнадцяте січня на спортивно-туристичній базі "Україна" під керівництвом головного тренера федерації тхеквондо ВТФ України Сергія Васильченка відбулися навчально-тренувальні збори (НТЗ). Кам`янське представляли вісім вихованців тренерського дуету Олександр Кірпа/Кирило Ковдря - Назар Брильов, Алла Валентюк, Кирило Ковдря, Іван Мартинович, Макар Мартинович, Назар Мартинович, Ельвіра Шабанова, Архип Шульженко. Спортсмени отримали цінний досвід, відточуючи свою спортивну майстерність. Кожен з них спробував себе на різних рівнях підготовки та дізнався багато нового.

Add a comment