453456

 

Вихованки Кам`янської дитячо-юнацької спортивної школи № 4 тричі піднімалися на п`єдестал пошани на відкритому чемпіонаті зі спортивної акробатики у Луцьку. Турнір тривав з 20 по 22 квітня.

У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів за нагороди змагалися 130 учасників різного віку із семи областей. Спортсмени демострували вміння в парних та командних номінаціях. Камʼянське представляли вихованки тренерів Лариси Коновалової, Юлії Азізової та Катерини Киприч з ДЮСШ №4. Наші землячки посіли два других та одне третє місця.

Срібні медалі отримали: жіноча група в складі Єлизавети Григорʼєвої, Дарʼї Неділько, Олександри Трухан, які змагалися за програмою кандидатів у майстри спорту України та жіноча пара - Кіра Валєєва, Вікторія Киприч (за програмою І розряду). Нагороди з бронзовим відблиском дісталися жіночій групі - Віолетта Невгамонна, Ксенія Шиш, Діана Саненко (за програмою І розряду). Окремо відзначили тренерів за вклад в розвиток акробатики.