Фрі файт1407498049029157629 n

 

В спортивному клубі "Динамо", що в Дніпрі, 8 жовтня пройшов Чемпіонат Дніпропетровщини з фрі файту, де бійці з Кам`янського посіли п`ять призових місць.

На татамі свою майстерність, витривалість та жагу до перемоги демонстрували понад ста бійців з десяти клубів Дніпропетровської області. Кам`янське представляли спортсмени СК "Герць"-ДЮСШ № 1. Вихованці тренерів Станіслава Тимченка і Антона Єрмашкевича завоювали дві золоті і три срібні медалі. Як повідомив Антон Єрмашкевич, його підопічний Денис Рибальченко (на фото) змагався у ваговій категорії до 48 кг серед спортсменів 13-15 років. "Денис провів три поєдинки і всі завершив достроковими перемогами, ставши чемпіоном області, - каже А.Єрмашкевич. - Богдан Богодюк виступав у вазі до 74 кг. У півфіналі він виграв рішенням суддів. Але у фіналі поступився діячому чемпіону світу з ММА (версія GAMMA) Данилу Чернецькому. Цей титул суперник Богдана отримав минулого тижня в Греції".

В активі вихованців тренера С.Тимченка чемпіонський титул і два других місця. Серед бійців старших 18 років Владислав Зінченко (-79 кг) виграв два бої достроково (задушливим і больовим прийомами) і став першим. "Срібло" в цій віковій категорії у Дмитра Волги (-84 кг). Дмитро два поєдинки виграв больовими прийомами, а ось у фіналі сам потрапив на задушливий і в рензультаті програв. У двох боях серед бійців 10-12 років, суддівськими рішеннями перемагав Демян Давидюк (-52 кг). Але у фіналі потерпів невдачу.

Текст Віктора КУЛЕНКА

Відео https://www.facebook.com/anton.ermashkevich/videos/866149748232255

Add a comment

11hSS5o5u P1E

 

Шостого травня Кам'янський спортивний клуб "Адреналін" вже вдруге провів в селі Гречине рейтинговий турнір серії "Бої на Садібі" зі змішаних єдиноборств серед кращих спортсменів Центрального регіону України.

Як розповів тренер клубу В'ячеслав Нагурний, все проходило в дуже теплій і колоритній атмосфері. В турнірі прийняли участь бійці з Дніпра, Новомосковська, Кривого Рогу, Полтави. Кам'янське представляли вихованці трьох тренерів із клубу "Адреналін". На місці проведення змагань було багато української символіки, смачна їжа і чудова музика. Приємною родзинкою турніру став з'їзд байкерів - Bandidos MC. Ну і звичайно ж, наші хлопці провели дуже гідні поєдинки, билися як справжні воїни. Хтось переміг, хтось програв, але і те, і інше стало дуже гідним результатом для них. "Для деяких бійців це була солодка перемога, для інших же гірка поразка. У будь-якому випадку будуть зроблені висновки, і до наступного турніру підготовка буде на кращому рівні. Хочу подякувати представнику клубу "Азов" Богдану Липі, який буквально за день до турніру зголосився вийти на заміну в бою проти свого товариша Удовико Олександра. Богдан хоч і зазнав поразки, але хлопці показали, що таке повага один до одного, і прагнення до перемоги", - відзначив В.Нагурний.

22J67upb80KBw

 

ПРИЗЕРИ КЛУБУ "АДРЕНАЛІН"

ПЕРЕШЕ МІСЦЕ

Плотнік Олег (тр. В.Нагурний)
Удовико Олександр (тр. В.Нагурний)
Єсаян Арман (тр. В.Нагурний)
Малина Ірина (тр. С.Гоцик) греплінг
Данюк Аліса (тр. С.Гоцик) ММА

ДРУГЕ МІСЦЕ

Уланов Олександр (тр. В.Нагурний)
Даниленко Данило (тр. С.Гоцик)
Ворфоломєєв Андрій (тр. О.Журавльов)
Дмитренко Микита (тр. О.Журавльов)
Чаленко Денис (тр. О.Журавльов)

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Add a comment

31XnjcEix2c

 

6 травня в селі Гречине (Петриківський район, Дніпропетровщина) відбудеться рейтинговий турнір з фрі файту "Бої на садибі 2". Початок о 16:00.

"Бої на садибі 2" - це рейтинговий турнір зі змішаних єдиноборств серед кращих спортсменів центрального регіону України. 12 безкомпромісних поєдинків та дружня атмосфера на базі Садиби-музею "Петриківські барви" у стилі українського колориту. Після турніру для бажаючих буде проведена дискотека.

Add a comment

GuGWRdtLLIc

Наказом Управління молоді і спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації від 30 жовтня 2016 року девяти бійцям з фрі-файту присвоєно кандидата в майстри спорту.

Серед них двоє кам'янчан. Це вихованці СК "Адреналін" Бахтійор Рустамов (на верхньому фото) і Олег Мельник (нижнє фото).

noYp 0hryg

Також звання КМС отримали Дмитро Сєдих і Андрій Гречко з Першотравенська, Сергій Чеченко, Леонід Челахов, Дмитро Собченко з Дніпра, Павло Кобиляцький (Кривий Ріг) і Іван Завгородній (Нікополь).

Вітаємо хлопців та бажаємо якнайшвидшого здобуття звання майстер спорту України.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.

Add a comment

Решетняк и Рустамов

16 октября в Днепре прошел чемпионат области по фри файту. В соревнованиях приняли участие одиннадцать спортсменов Каменского бойцовского клуба "Адреналин". Для кого-то этот турнир стал приобретением опыта, а для кого-то восхождением на пьедестал почета. Шестеро из "адреналиновцев" стали призерами, имея полный комплект наград всех достоинств. В командном зачете победили бойцы UPGRADE из областного центра, завоевавшие 13 наград (4+6+3).

ПРИЗЕРЫ ИЗ "АДРЕНАЛИНА"

ПЕРВОЕ МЕСТО

Рустамов Бахтиёр (тр. А.Журавлёв)
Мельник Олег ( тр. В.Нагурный)

ВТОРОЕ МЕСТО

Рощик Алексей (тр. В.Нагурный)
Решетняк Александр (тр. В.Нагурный)

ТРЕТЬЕ МЕСТО

Даниленко Данил (тр. С.Гоцык)
Сивеня Егор (тр. С.Гоцык).

Текст: Виктор КУЛЕНКО.

На фото: Б.Рустамов и А.Решетняк.

Add a comment