28 листопада відбулися фінальні матчі турніру ХХ спартакіади "Здоров'я" з доміно серед виробничих підприємств Кам`янського.

Змагання проходили за підтримки міського голови Андрія Білоусова та організаторі спартакіади "Здоров'я" - управління молоді та спорту міської ради та Кам'янсьогое фізкультурно-спортивного товариство "Україна". У завершальному виді спартакіади доміно, одного з найулюбленіших змагань трудящих, шість підприємств боролися за першість. "Южкокс" і ДХЗ набрали однакову кількість очок, але за особистої зустрічі перемога у "Южкокса" (на фото), і вони вибороли перше місце. Гравці ДХЗ стали другими, ДКХЗ третіми. А далі по порядку розташувалися команди "ДніпроАзот", ДМК, ЗІП. За підсумками загального заліку переможцями ХХ Спартакіади "Здоров'я" з семи видів спорту, стала команда ДМК, набравша 176 очок, .Друге місце у "ДніпроАзота" (166), третє у "Южкокса" (158). ДХЗ -146 очок, ДКХЗ - 108, ЗІП - 86, "Міськводоканал" - 62, "Стальзавод" - 24.

Add a comment
60834897 2420299168001888 7411275637605793792 n
 
 
18 травня в селі Єлизаветівка пройшов перший в Україні дитячий турнір з сянці (китайським шахів). Змагання організував і провів голова Кам`янської федерації китайських шахів сянці Едуард Либа. Він же виконував і суддівські обов`язки.
 
Учні перших-сьомих класів Єлизаветівської школи в круговому турнірі виявляли найсильнішого гравця в цю стародавню логічну гру. Першокласниця Анастасія Балабаєва хоча і не набрала жодного очка, але ввійшла в історію, як наймолодший гравець дебютного в нашій країні дитячого турніру з сянці. Як і буває в дитячих турнірах, боротьба була безкомпромісна. Ніхто не зумів уникнути поразки.
 
60957317 436063407212312 2123939341657964544 n
 
А переможець визначився за додатковими показниками. Ним став Р.Камліченко, набравший 4 очка. Друге місце дісталося Н.Балабаєву. Третє-четверте місця поділили Я.Камліченко і А.Устенко, у яких по 3 очки. На одне очко відстав Є.Нікулін.
Add a comment
 
Учасники змагань
 
У Кам`янському 6 квітня на спортивній базі по проспекту Конституції, 2а пройшов чемпіонат області по грі у доміно серед спортсменів з ураженням слуху. 
 
"Козла" забивали 14 гравців, які представляли сім команд з Кривого Рогу, Павлограда, Кам’янського, Синельникового. За підсумками змагань перше місце виборола команда з Кривого Рогу у складі Олександра Осипенко і Миколи Дюміна. На другому місці їх земляки Андрій Стельмах та Микола Апасєєв. Кам`янчани Марина Cергійчик і Олександр Кошак посіли третє місце. 
 
WP 20190406 018
 
 
Призерам змагань вручив нагороди начальник міського центру фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" Юрій Коновалов. 
Add a comment

WP 20190210 017


Десятого лютого на спортивній базі по проспекту Конституції, 2а пройшов міський турнір з гри в доміно серед спортсменів з інвалідністю. За призові місця змагалися десять команд. За підсумками турніру перше місце завоювала команда УТОС-1 в складі Михайло Турко - Микола Лебедєв. Другими стали представники "Інваспорту" Людмила Сивук і Ніна Кобилянська. У команди УТОГ (Ігор Сергійчик - Володимир Дехтяр) третя позиція. Призери змагань отримали грамоти, які їм вручив начальник міського центру фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" Юрій Коновалов.
 
Add a comment
optimized ijng
 
У центральній Кам'янській бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка 20 січня відбулася зустріч членів наймолодшої міської спортивної організації "Федерації китайських шахів сянці". Після аналізу партій провідних майстрів сянці пройшов парний матч, що складався з чотирьох партій. Пара Едуард Либа/Ігор Крікент грала проти дуету Дмитро Кир`янов/Микола Усс. Так як пари були незігранї, шахісти робили помилки. У підсумку матч закінчився з рахунком 3:1 на користь більш досвідчених Либи і Крікента.
Add a comment

Дочірні категорії