347553555 9382680798440934 8840112804803887098 n

 

У стрілецькому тирі ДЮСШ № 1, 17 травня пройшов чемпіонат Кам`янського з кульової стрільби серед юнаків та дівчат 2005 року народження та молодше.

В програмі змагань була одна дисципліна: стрільба з пневматичної гвинтівки стоячи. Спортсмени вражали мішені на відстані 10 метрів. Кожному учаснику відводились 20 пострілів. За підсумками, чемпіонами міста стали кандидат в майстри спорту Микита Іванілов і Марія Загребельна. Срібні нагороди дісталися Ярославу Трояну та Вікторії Коваль. "Бронза" у Єгора Мелічко і Дар’ї Неділько. Усі вищезгадані спортсмени тренуються у Миколи Рясика (ДЮСШ № 1).

А сьогодні, Микита Іванілов в складі збірної команди Дніпропетровської області від`їжджає до Вінниці на юнацький Чемпіонат України з кульової стрільби.

Add a comment

image2 4 768x1024

У Львові, 15 червня завершився триденний чемпіонат ФСТ "Динамо" України з поліатлону. Спортивний захід провели за програмою комплексних змагань "Динаміада-2023", серед призерів кам`янчанка Єлизавета Коваль з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Продемонструвати відмінну підготовку та майстерність зібралися представники правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб, а також закладів вищої освіти, які належать до сфери управління MBC. 68 спортсменів у складі 11 команд протягом трьох днів виборювали першість з плавання, стрільби з пістолета та легкоатлетичного бігу.

За повідомленням відділу зв’язків з громадськістю Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, честь представляти рідну "альма-матер" випала курсантам ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Єлизаветі Коваль та Максиму Луб’яному, а також курсантам факультету кримінальної поліції Володимиру Ланевичу та Дмитру Подчасову. Підготовкою збірної університету опікувався старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков.

Єлизавета Коваль, минулорічна випускниця відділення стрибків на акробатичній доріжці Кам`янської ДЮСШ № 4 (тренер Ірина Крупій) стала третьою в особистому заліку та виконала норматив кандидата у майстри спорту з поліатлону.

За результатами командних змагань збірна ДДУВС виборола друге місце, лише на 52 очки поступившись переможцям – Національному університету цивільного захисту України. Третю сходинку турнірної таблиці зайняв Харківський національний університет внутрішніх справ.

Усіх призерів нагороджено кубками, дипломами та медалями ФСТ "Динамо" України.

Add a comment

 

У місті Аль Аін (Об’єднані Арабські Емірати) з 29 жовтня по 18 листопада проходив чемпіонат світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Українські паралімпійці вибороли 14 нагород (3+6+5) і стали другими, пропустивши вперед команду Південної Кореї. Про це повідомила прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України.

В складі збірної України виступав кам`янчанин Віталій Плакущий (на фото: сидить перший ліворуч). В активі нашого земляка дві бронзові медалі. Та головне, що Віталій Іванович отримав ліцензію на Паралімпійські ігри 2024 року.

Особисті результати Віталія Івановича Плакущого

Гвинтівка R9 - 3 місце (ліцензія)
Команда R9 - 3 місце
Гвинтівка R5 - 8 місце
Команда R5 - 4 місце
Гвинтівка R4 - 9 місце
Команда R4 - 4 місце

Add a comment

 

В Мюнхені (Німеччина) проходить Кубок світу з кульової стрільби, в якому приймають участь 220 спортсменів з 33 країн світу. Україна представлена вісьмома парастрілками, серед яких виступає кам`янчанин Віталій Плакущий.

Після двох днів змагань на рахунку нашого земляка дві нагороди. "Срібло" у вправі R4 (стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м стоячи, змішана дисципліна, клас SH2). І бронзова медаль, яку Віталій завоював в складі команди разом з Анастасією Теліженко Анастасія і Віталієм Ситником виконуючи вправу R4 (стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м стоячи, змішана дисципліна, клас SH2).

 

Add a comment

 

В Обєднаних Арабських Еміратах підходить до завершення Кубок світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням рухового апарату.

Як повідомив начальник Кам`янського центру "Інваспорт" Юрій Коновалов, наш земляк майстер спорту України міжнародного класу Віталій Плакущий став срібни призером у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

"У кваліфікації Плакущий був першим, - говорить Ю.Коновалов. - У фіналі він лідирував до останнього пострілу, але італієць наздогнав його та зрівняв рахунок. Додатковий постріл визначив переможця. Так вийшло "срібло" з золотим відблиском… Вітаємо Віталія і його тренера Михайла Малькевича, та бажаємо нових перемог".

Add a comment