Фрі файт1407498049029157629 n

 

В спортивному клубі "Динамо", що в Дніпрі, 8 жовтня пройшов Чемпіонат Дніпропетровщини з фрі файту, де бійці з Кам`янського посіли п`ять призових місць.

На татамі свою майстерність, витривалість та жагу до перемоги демонстрували понад ста бійців з десяти клубів Дніпропетровської області. Кам`янське представляли спортсмени СК "Герць"-ДЮСШ № 1. Вихованці тренерів Станіслава Тимченка і Антона Єрмашкевича завоювали дві золоті і три срібні медалі. Як повідомив Антон Єрмашкевич, його підопічний Денис Рибальченко (на фото) змагався у ваговій категорії до 48 кг серед спортсменів 13-15 років. "Денис провів три поєдинки і всі завершив достроковими перемогами, ставши чемпіоном області, - каже А.Єрмашкевич. - Богдан Богодюк виступав у вазі до 74 кг. У півфіналі він виграв рішенням суддів. Але у фіналі поступився діячому чемпіону світу з ММА (версія GAMMA) Данилу Чернецькому. Цей титул суперник Богдана отримав минулого тижня в Греції".

В активі вихованців тренера С.Тимченка чемпіонський титул і два других місця. Серед бійців старших 18 років Владислав Зінченко (-79 кг) виграв два бої достроково (задушливим і больовим прийомами) і став першим. "Срібло" в цій віковій категорії у Дмитра Волги (-84 кг). Дмитро два поєдинки виграв больовими прийомами, а ось у фіналі сам потрапив на задушливий і в рензультаті програв. У двох боях серед бійців 10-12 років, суддівськими рішеннями перемагав Демян Давидюк (-52 кг). Але у фіналі потерпів невдачу.

Текст Віктора КУЛЕНКА

Відео https://www.facebook.com/anton.ermashkevich/videos/866149748232255