Переможцями відкритого Чемпіонату Кам`янського з тхеквондо ВТФ стали команди МСДЮСШОР (Дніпро) і ДЮСШ № 4 (Кам`янське).

На трьох даянках СК "Прометей", 12 травня відбувся відкритий Чемпіонат Кам`янського з тхеквондо ВТФ "Прометей". За нагороди (у двох розділах - керугі та пумсе) змагалися 195 бійців з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей. За підсумками Чемпіонату в керугі перше командне місце посіли представники МСДЮСШОР , на рахунку яких 47 нагород. Друге та третє місця дісталися бійцям Кам`янських ДЮСШ № 4 (36) і ДЮСШ № 3 (34). А ось в розділі пумсе всі три призові місця дісталися спортсменам місцевих спортивних шкіл № 4, № 3 та № 1. Владлен Лобанов (ДЮСШ № 4) отримав приз найкращого тренера. Його вихованці здобули дев`ять золотих медалей. Під час змагань, Ярослав Дрофа (ДЮСШ № 3, тренери Євген і Юлія Свіжевські) отримав значок і посвідчення кандидата в майстри спорту України.

Кількість нагород, здобутих командами

Керугі

1 - МСДЮСШОР (Дніпро) 15+19+13
2 - ДЮСШ № 4 (Кам`янське) 14+12+10
3 - ДЮСШ № 3 (Кам`янське) 10+11+13
4 - СК "Майстер Січ" (Запоріжжя) 9+2+2
5 - СК "Асгард" (Дніпро) 7+7+5

Пумсе

1 - ДЮСШ № 4 (Кам`янське)
2 - ДЮСШ № 3 (Кам`янське)
3 - ДЮСШ № 1 (Кам`янське)

Кращі тренери Чемпіонату

1 - Владлен Лобанов та Руслан Фоменко (по 9 перших місць)
2 - Євген Мороз (7)
3 - Ярослав Фесенко (6)
4 - Юрій Пальок (5)

123Тхеквондо

 

Двоє тхеквондистів із Кам`янського стали призерами турніру "Початківець", який проходив у Києві.

У Києві, з 26 по 28 квітня проводився відкритий турнір з тхеквондо (ВТФ) серед дітей, молодших юнаків, юнаків та кадетів під назвою "Початківець". На даянках свою майстерність у розділі "керугі" демонстрували 347 бійців. Учасниками змагань були і троє представників Кам`янської ДЮСШ № 4. Додому вихованці тренерки Аліни Крістєвої привезли дві нагороди. Зі срібною та бронзовою медалями повернулись Арміна Мукамбарова і Марія Крістєва.

 

123Мукамбарова з тренеркою

1111Тхеквондо1

 

П`ятеро бійців Кам`янської ДЮСШ № 3 стали переможцями Відкритого чемпіонату Кривого Рогу з тхеквондо, який відбувся 27 квітня.

В залі ДЮСШ №2 свою майстерність показували 78 юних тхеквондистів з Кривого Рогу, Кропивницького, Нікополя та Кам`янського. За повідомленням президентки Федерації олімпійського тхеквондо Кривого Рогу Олени Мардаш, у змаганнях брали участь спортсмени всіх вікових категорій, від наймолодших (2016/2017 років народження) до 2007 року народження і старше, а також вагових категорій від 18 кг до 78+. Кам`янське представляли пятеро бійців тренера Дениса Марченка із ДЮСШ № 3. І всі вони стали першими. Відзначилися Іван Матвієнко, Михайло Пецух, Аріанна Кумпан, Євгенія Леончук, Данило Юрченко.

 

2Тхеквондо23Тхеквондо3

4Тхеквондо45Тхеквондо5

111ДЮСШ 1 в Полтаві

 

На Всеукраїнському турнір з тхеквондо ВТФ "Кубок чемпіонів", який пройшов 23 березня в Полтаві, бійці Кам`янської ДЮСШ № 1 посіли чотири призові місця.

Рейтингові змагання зібрали 310 спортсменів всіх вікових категорій (діти, молодші юнаки, юнаки, кадети, юніори, молодь та дорослі) із Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Сумської та Харківської областей. Кам`янське представляли бійці ДЮСШ №1. Вихованці тренерів В’ячеслава Сторчака та Андрія Стовбана посіли два перших і два третіх місця.

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

33 кг - Дзюбенко Дмитро
55 кг - Кушніренко Анастасія

ТРЕТЄ МІСЦЕ

26 кг - Шаповалова Юлія
63 кг - Гаранчук Маргарита

4545Пумсе

 

В спортивному комплексі "Asics Arenа" столиці Болгарії Софії, 4 березня проводився турнір з тхеквондо "Bulgaria open 2024", на якому команда з Кам`янського посіла третє місце в ролзділі пкмсе. Відзначилися вихованці тренера ДЮСШ № 4 Романа Курися. Медалі з бронзовим відблиском отримали Олександр Бабіч, Євген Лантух, Микита Невєдомих.