33Тхеквондо

 

У Відкритому чемпіонаті з тхеквондо ВТФ Дніпропетровської області, який відбувся 2 березня в Кам`янському СК "Прометей", бійці місцевої ДЮСШ № 4 посіли загальнокомандне перше місце.

На трьох даянках змагалися 342 бійці всіх вікових категорій з Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Кропивницького, Нікополя, Новомосковська, Першотравенська, Харкова. Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ №1, 3, 4. Протягом світового дня спортсмени демонстрували свою техніку, майстерність і волю до перемоги у розділах пумсе та керугі.

Керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ України в Дніпропетровській області Юрій Пальок, нагадав, що більше тридцяти років у нашому місті функціонує Федерація тхеквондо, яку він свого часу очолював. "Постійно кам`янські тхеквондисти показують високі результати і знаходяться на перших ролях. Зараз збірна команда Дніпропетровської області 8-10 березня візьме участь у чемпіонаті України серед молодших юнаків та кадетів. По кадетам буде відбір на чемпіонат Європи, який пройде в Естонії. Чимало бійців з Кам`янського входять в збірні області", - сказав Ю.Пальок. Ось і цього разу тхеквондисти Кам`янської ДЮСШ № 4 посіли перше місце (юніори) в розділі керугі, підтвердивши реноме переможців.