Родина Харченко

 

Визначилась третя родина-фіналіст відбіркового конкурсу "Тато, мама, я - спортивна сім'я", яку проводить Кам'янський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" разом з департаментом з гуманітарних питань міської ради.

25 березня в спортивному залі СШ № 23 були проведені відбіркові змагання серед родин Заводського району. Участь у святі прийняло 9 родин, які змагались між собою у силі, швидкості та спритності. Найкращі результати показала родина Харченко.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та солодкими призами від центру "Спорт для всіх". Також завдяки міській благодійній організації "Златоуст" всі родини – учасники отримали солодкі подарунки. Міський центр "Спорт для всіх" висловлює подяку адміністрації середньо загальноосвітньої школи № 23 за допомогу в організації свята.

ПРИЗЕРИ ЗАВОДСЬКОГО РАЙОНУ

1 – родина Харченко
2 – родина Замчак
3 – родина Моїсеєнко.

15 квітня в Палаці тенісу ім. М.П.Аношкіна спортивного клубу "Прометей" відбудеться фінал міського конкурсу "Тато, мама, я - спортивна сім'я" в якому будуть змагатись родини Харченко (Заводський район), Свірчук (Дніпровський район) і Дубровських (Південний район).