На базі  Кам`янського КСЦ "Дніпровець" третього жовтня відбувся Кубок України з фігурного катання на роликових ковзанах.

Місцеві спортсмени приймали у себе в гостях фігуристів з Сум, Бучі, Житомира, Харкова, Краматорська, Дніпра, Нікополя, Одеси.

"Пройшов майже рік після останніх українських змагань. Звісно і спортмени і тренери дуже хвилювалися, але свято відбулося в дуже дружній атмосфері, - розповідає тренер Цимбал. - Мені здалося, що суперниництво на паркеті ніяк не заважало тій радості і обіймам від теплої зустрічі після довгої перерви. Оскільки в цьому році Чемпіонат України нажаль був відмінений через карантин, то цей турнір був іще і відбірковим до національної збірної з роликового спорту (фігурне катання). Вихованці Академії роликово спорту з поставленими заданнями блискуче справилися і сподіваємося багатьох з них побачити в Нацональній збірній України та Збірній Дніпропетровської області з роликового спорту".

За підсумками змагань кам`янчани посіли сім призових місць (5+1+1). Ще одне - четверте місце - в одиночному катанні серед дітей віком 9-11 років (четвертий дивізіон) зайняла Марина Тарадайко. З найвищими результатами здали тести з "Курсу початкової підготовки" та отримали сертифікат Катерина Кислинська, Ельвіра Доброгорська, Анна Беляєва, Альона Лернер, Тимофій Суперека, Аріадна Горбачова, Мілана Крисюк.

 

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Цимбал Вікторія (1 дивізіон, сеньори) - соло-танці
Пономаренко Вікторія (3 дивізіон, діти 9-11 років) - одиночне катання
Пономаренко Вікторія (3 дивізіон, діти до 12 років) - соло-танці
Квак Поліна (4 дивізіон, діти 9-11 років) - одиночне катання
Литвишко Катерина (4 дивізіон, діти 7-9 років) - одиночне катання

ДРУГЕ МІСЦЕ

Кошак Аліна (4 дивізіон, юніори) - одиночне катання


ТРЕТЄ МІСЦЕ

Чупілко Уляна (4 дивізіон, діти до 7 років) - одиночне катання