Басейн МіКомп
 
 
Після нетривалої перерви стартує другий тур Суперліги чоловічого чемпіонату України 2017/2018 років з водного поло. Він, так само як і попередній, відбудеться в Кам`янському басейні "МіКомп". 
 
Нагороди виборюють шість команд: львівські "Динамо" і ЛУФК–"Динамо-2", "Маріуполь", збірна Київської області, та команди які представляють Харківщину: збірна області і НТУ-"ХПІ" ШВСМ.
 
Після другого туру визначиться четвірка команд, якапродовжить боротьбу за медалі. Головний арбітр турніру, суддя національної категорії Володимир Висотін з Києва 7 грудня в 19:00 дасть старт першій зустрічі, в якій гратимуть земляки з Харвіської області. Будемо гадати, що дербі пройде в надзвичайно запеклій боротьбі. Адже обидва колективи після першого туру входять в лідируючу трійку. У збірної Харківщини 15 очків, у НТУ-"ХПІ" ШВСМ - 9. Між ними знаходиться львівське "Динамо", в активі якого 12 пунктів. 
 
Таблиця
 
Як повідомляє сайт http://waterpolo.org.ua суддями другого туру призначені: В’ячеслав Бєлєвцов (Харків, міжнародна категорія), Володимир Капінус (Маріуполь, міжнародна категорія), Георгій Махарадзе (Одеса, національна категорія), Мар’ян Островський (Львів, національна категорія), Дмитро Черленяк (Ужгород, перша категорія).
 
РОЗКЛАД МАТЧІВ 7 ГРУДНЯ (ЧЕТВЕР)
 
19:00 НТУ-"ХПІ" ШВСМ (Харків) – Збірна Харківської області
20:15 збірна Київщини – "Маріуполь"
21:30 "Динамо" (Львів) – ЛУФК–"Динамо-2" (Львів)
 
Віктор КУЛЕНКО.