Костромін
 
В Кам`янському басейні "МіКомп" проходить трьохденний відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з плавання. За нагороди змагаються 194 учасника, які представляють сім спортивних організацій Дніпра (90 плавців), шість Кривого Рогу (59), дві Кам`янського (43), а також по одному спортсмену із Маріуполя і Енергодару Запорізької області. 
 
Після двох днів чемпіонату на рахунку кам`янчан одне перше, два других і одне третє місць. Сьогодні, 19 грудня, чемпіоном на стометрівці батерфляєм став Денис Костромін. Вихованець тренерського дуету із "Авангарду" Д.Краєвський - А.Сидорченко, показав час рівно 58 секунд. А вчора другими стали дві наші спортсменки. Марія Мельничук ("Промінь", тр. В.Лашко. Д.Краєвський) 50 метрів на спині пропливла за 31,34 секунди. Анастасія Щербинська ("Авангард", тр. Д.Краєвський, В.Білий) здолала брасом 200 метрів за 2 хвилини 49,45 секунд. На цій же дистанції третьою фінішувала Тетяна Кудако ("Промінь", тр. В.Лашко, Т.Шевчук, Д.Краєвський). Її показник - 2 хвилини 50 секунд. 
 
Завтра пройдуть заключні змагання чемпіонату Дніпропетрощини з плавання.
 
Потрібно нагадати, що в кінці цього року в басейні "МіКомп" майже щонеділі проходять крупні змагання як з водного поло, так і з плавання. Піля того, як закінчився другий тур чоловічого чемпіонату України з водного поло, на блакитних доріжках змагалися плавці із семи рігіонів України в чемпіонаті серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку. А в наступні вихідні пройде чемпіонат Кам`янського з плавання. То ж любителів водних видів спорту запрошуємо в басейн "МіКомп", тим більше, що  вхід для них завжди безкоштовний.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.
 
Результати взяті з протоколів, опублікованих на сайті http://swimtime.in.ua.