У мексиканському місті Лос-Кабос з 19 по 25 липня проходить турнір Abierto Mexicano de Tenis Mifel Presentado Por Cinemex - ATP Tour 250.

На хардових кортах свою майстерність і удачу демонструє вихованець Кам'янського СК "Прометей" Ілля Марченко. Уже в першому колі (21 липня) наш земляк змагався з німецьким тенісистом Петером Гойовчиком і одержа перемогу 6:3, 6:2.
Треба відзначити, що обидва тенісиста вперше грали на турнірі в Лос-Кабос. А в минулому матчі суперники провели на корті № 1 одну годину. Ілля виконав три брейка і захистив всі гейми на своїй подачі. Таким чином Марченко втретє в цьому сезоні провів поєдинок в основній сітці турніру АТР і вперше з змагань в Марселі в 2017 році зумів подолати стартовий бар'єр. Після цього матчу перша ракетка України (161 позиція у світовому рейтингу) отримав $ 12,840 призових і 20 рейтингових очок.

У другому раунді Ілля Марченко зіграє проти третього сіяного Тейлора Фрітца (АТР 37). В активі американця залишився їх перший очний поєдинок на грунті в 2016 році в Ніцці.

Джерело https://btu.org.ua