На кортах СК "Прометей"  пройшов 51-й Кубок з тенісу, присвячений пам'яті Почесного громадянина міста Михайла Прокоповича Аношкіна, якому 14 жовтня виповнилося б 113 років.

Михайло Прокопович Аношкін був засновником тенісної школи в Дніпродзержинську. У 50-70-ті роки завдяки директору ПХЗ М.Аношкіну в місті були побудовані літні тенісні корти, стадіон "Перемога", легкоатлетична дитяча школа, палац тенісу з трьома кортами, готель "Олімпія", Палац водних видів спорту.

У нинішніх змаганнях,які пройшли за підтримки міського голови А.Білоусова, на восьми кортах взяли участь 62 тенісиста з Дніпра, Запоріжжя, Нікополя, Жовтих Вод, Кривого Рогу, Новомосковська, Кам'янського.

Старою традицією, введеною ще Аношкіним, стало проведення виступів тенісистів тільки в парах і міксті (чоловік і жінка). Нинішні змагання проводилися в чотирьох розрядах серед любителів: чоловічі пари, жіночі пари, ветерани + початківці, мікст. В основному грали спортсмени віком від 35 років і старше.

Тепла осіння погода, чудовий настрій гравців, все це супроводжувало святкову атмосферу змагань. Після безкомпромісної боротьби на кортах суддівська колегія визначила всіх призерів.

Серед чоловічих пар переможцями стали брати Тараненко, Леонід та Олександр з Кривого Рогу. Другими були дніпряни Віталій Романов та Сергій Ларін. Місцеві тенісисти Сергій Курись та Андрій Андрєєв отримали нагороди за третє місце. Серед жінок сильніше за всіх виявився дует Дубових. Друге і третє місця у пар Сидорчук/Піскунова і Філон/Серьогіна. Ветерани і початківці змагалися на нових реконструйованих хардових майданчиках. Краще за всіх тут зіграла пара Грінченко/П`яніга, яка перемогла у фіналі дует Марченко/Ізотов. Замкнули призову трійку Фомін і Степаненко. У міксті призерами стали наступні дуети: Тараненко/Тараненко, Марченко/Дубова, Громадський/Громадська.