Корнєва Калініна
 
У місті Буча Київської області з восьмого по чотирнадцяте жовтня проходили Всеукраїнські змагання школярів (до 16 років) з тенісу.
 
Турнір проводився за стандартною сітцкою - 32 учасники (серед дівчат, юнаків та мікст-пар). У першому ж колі в результаті жеребкування Марія Калініна з Кам'янського СК "Прометей" потрапила на одну з фавориток турніру харків'янку Марію Долженко (яка за результатами змагань стала бронзовим призером). У грі, яка тривала майже чотири години, перший сет виграла Калініна 7:6. Але інші два залишилися за більш досвідченою Долженко 6:3, 6:3.
 
Призери1
 
У парному розряді у нашої землячки гра склалася краще. У парі з Валерією Коренєвою з Дніпра вони впевнено дійшли до півфіналу. І лише за вихід у фінал програли парі Кононович Єва (Нікополь)/Бармашина Аліса (Київ) 2:6, 7:5. Другий сет за нашими, і на тай-брейку рахунок 6:10. За третє місце дует Калініна/Корнєва грав з парою Пінаєва Анна (Бровари)/Микитина Яна (Трускавець). Після розгромного першого сету 0:6, суперники знялися з гри за станом здоров'я. Таким чином Марія Калініна і Валерія Корнєва стали третіми в парному розряді.