Стотика отримує кубок
 
В тенісній академії сестер Бондаренко (село Красилівка Броварського району, що на Київщині) з тридцятого березня по перше квітня проходив міжнародний тенісний турнір "JOMA CUP" серед дітей у віці до 12 років.
 
Но змагання з'їхалися юні тенісисти з України, Білорусі, Польщі та Німеччини. Кам`янське представляли вихованці секції великого тенісу СК "Прометей" Софія Стотика і Тимофій Кривов'яз, яких тренує Сергій Петрович Козченко. За нагороди боролися 21 дівчинка і 18 хлопчиків. 
 
В нелегкій боротьбі, провівши сім матчів і дійшовши до фіналу, друге місце посіла Софія Стотика. Наша землячка поступилася лише більш старшій і більш досвідченій суперниці Карині Подуфаловій з Києва. На третю сходинку п`єдесталу пошани піднялася харківянка Марія Березовчук.
 
Середі хлопчиків золотим призером турніру став Станіслав Бульбенко з білоруського міста Гомель Призерами також стали кияни Олександр Скляренко і ілля Олефір. "Прометеївцю" Тимофію Кривов'язу дісталося четверте місце.
 
Кривовяз четвертий
 
Потрібно нагадати, що тижнем раніше в Дніпрі відбувся регіональний тенісний турнір, в якому змагалися спортсмени віком до десяти років. Наше місто було представлене Софією Стотикою і Тимофієм Кривов`язом. Соня в фіналі обіграла тенісистку з Дніпра Аліну Корнєву. А Тимофій програв Захару Бондарцю з обласного центру і посів третє місце.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА