tenis
 
 
В Ужгороді, з 19 по 27 серпня проходить Чемпвонат України з тенісу серел дорослих. В жіночій категорії 15-річна кам`янчанка Софія Стотика в парному розряді дійшла до чвертьфіналу.
 
В Ужгороді, після того, як завершився Чемпіонат України серед тенісистів до 18 років, де спортсменка Кам`янської ДЮСШ № 3 Софія Стотиа завоювала дві медалі, наша землячка прийняла участь в дорослому чемпіонаті.
 
Стотика з Коряком
 
Начальник управління молоді і спорту Кам'янської міської ради Е.Коряк і С.Стотика перед поїздкою на чемпіонат України.
Вихованка тренера Сергія Козченка (перший тренер Григорій Никифоров) в одиночному розряді стартувала в кваліфікаційному турнірі з перемоги. П`ятнадцятирічна Софія швидко розібралася з киянкою Серафимою Васильєвою - 6:2, 6:0. Таким чином наша землячка потрапила до основної сітки, де змагалися 32 тенісистки з 17 міст країни. І вже в першій зустрічі Софія зіграла проти своєї давньої суперниці по матчам в Чемпіонатах серед гравчинь як до 16, так і до 18 років львівянкою Поліною Кузнецовою. Зустріч завершилася поразкою нашої землячки 3:6, 2:6.
У парному розряді Софія Стотика грала разом з Єлизаветою Труш із Луцька. Перше коло вони пройшли автоматом, після того як М.Медведєва (Одеса)/К.Лапенкова (Святопетрівське) знялися зі змагань. А ось на наступному етапі їх загальмувала пара А.Клімова (Хмельницький)/П.Кузнецова 6:0, 6:3.   
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.