Вело

У минулу суботу, 4 лютого, пройшов четвертий етап змагань велокрос-кантрі Dnepr WinterCross CUP.

У зимовому термокубку Дніпра на трасу (коло довжиною півтора кілометра, - прим. автора) навколо закинутого кар'єру на Червоному Камені вийшли 45 велогонщиків, які представляли дев'ять українських міст, а також російський Шебекіно. До речі, єдиний росіянин Едуард Киценко і став бронзовим призером у категорії "Майстри 40+".

У змаганнях взяли участь шість спортсменів з Кам'янського. В який уже раз на найвищу сходинку імпровізованого п'єдесталу пошани в категорії "Дівчата" піднялася наша Катя Франк (на фото крайня зліва). Три кола вона промчала за 33 хвилини 09 секунд. Така швидкість виявилася не під силу навіть деяким чоловікам.

Катя Франк крайняя слева

У категорії "Чоловіки до 30 років" сім кіл за 56 хвилин 05 секунд подолав ще один житель Кам'янського Павло Кашуба, який випередив майже на 4 хвилини Максима Краснопольського (Новомосковськ), посівшого друге місце.

Незважаючи на те, що в цій гонці Кирило Мацієвський фінішував п'ятим, він в загальному рейтингу зберіг лідируючу позицію.

Останній п'ятий етап Dnepr WinterCross CUP пройде 4 березня в Сухачовській балці.

Текст Віктора Куленко.

Фото https://photos.google.com/share/AF1QipMT4-4S2q-JqV-46ppaCGSkHMxoGDrDtbA-Id80-pB9aC9IHE5EQCcYaBNEZq1x8Q?key=RzNGTGp1QXBEeTdCN19tcVloVjJpOWtxZEJCYXRn