Про це на своїй сторінці в FaceBook повідомив голова профкому профспілки "Металургів" Олег Нагорний.

"Сьогодні, 22 травня, глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що починаючи з 1 червня 2020 року, третього етапу виходу з карантину, буде відновлено роботу басейнів, спортивних комплексів і фітнес-центрів. Це означає, що басейн нашого культурно-спортивного центру відновлює свою роботу після майже річного простою!

В даний час басейн КСЦ "Дніпровець", з ініціативи профспілки "Металургів", узятий в довгострокову оренду нашим соціальним партнером - фірмою "МіКомп" (засновник - почесний громадянин міста Кам'янське, бізнесмен Олег Мороз). Згідно підписаного меморандуму між ПАТ "ДМК" і ТОВ ВТФ "МіКомп" всі без винятку працівники меткомбінату зможуть відвідувати басейн БЕЗКОШТОВНО!!!

 

 

Графік відвідування: "з понеділка по п'ятницю, за винятком святкових днів і днів проведення спортивних заходів, при наявності пропуску: три доріжки з 08:00 до 11:00 і одна доріжка з 18:00 до 20:00". Решта охочих, починаючи з 1 червня можуть відвідувати басейн по абонементу. У серпні запланована зупинка басейну для виконання другого етапу ремонтних робіт, передбачених кошторисом для підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Нагадую, що 8 травня 2020 року, спільно з засновником компанії ТОВ ВТФ "МіКомп" Олег Морозом ми перевірили і підтвердили готовність до відкриття басейну культурно-спортивного центру "Дніпровець".
Запрошуємо всіх бажаючих оздоровитися в нашому затишному і комфортному басейні КСЦ «"Дніпровець".