DSC0822
 
В Кам'янському 12 березня з робочим візитом знаходився  кандидат в Президенти України Сергій Тарута. Він побував в басейні "МіКомп", де відзначали півстолітній ювілей цієї спортивної споруди. У фойє Сергій Олексійович зустрівся з кам'янчанами, зокрема з відомими спортсменами Ярославом Семененко - призером Паралімпіади - і Дмитром Краєвським - чемпіоном світу з плавання. Засновник компанії "МіКомп", голова ради Дніпропетровської обласної організації політичної партії "Основа" Олег Мороз познайомив гостей з інфраструктурою басейну, розповів про його історію.
 
Сергій Тарута привітав з ювілеєм і побажав, щоб басейн "МіКомп" виховав велику плеяду українських спортсменів, які будуть прославляти нашу країну на міжнародних і олімпійських змаганнях. Олег Мороз висловив надію, що басейн буде працювати і через 50 років. Привітав зі значною датою присутніх і президент Кам`янської федерації плавання Дмитро Краєвський.
 
Продовжилося урочистий захід символічним запливом на дистанцію 50 метрів, в якому взяли участь легенди плавання Кам`янського Геннадій Коломоєць (58,76), Андрій Сидорченко (58,30), Марія Мельничук (31,14), Олександр Мороз (31,13), Назар Селезньов (32,20), Олег Мороз (58,85), Сергій Тарута (56,50), Дмитро Краєвський (57,00). Завершилася святкова програма турніром на Кубок "МіКомп".