В Коломиї 4-8 лютого пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів (до 20 років). Кам`янське (і Дніпропетровщину) представляв майстер спорту Антон Петеримов.

Виступаючи у ваговій категорії до 67 кг, яка як виявилося за підсумками всього чемпіонату найчисленнішою (23 атлета), Антон завоював "бронзу" в ривку з результатом 108 кг. А в поштовху і в сумі став четвертим (108+134=242 кг).

Навчається і тренується Антон в фізкультурному коледжі під керівництвом батька Василя Петеримова і діда Олексія Петеримова.

"Виступив рівно, працював на помості чітко, - розповів тренер Олексій Юхимович Петеримов. - У ривку в першому і другому підходах чітко вирвав 103 і 108 кілограмів. Був близький до успіху і в третьому підході. 111 кілограмів були вже на прямих руках, але зовсім небагато зіграла ліва рука, і снаряд впав. У поштовху всі три підходи до ваги 126, 130 і 134 кг були успішними. Причому 134 кг в поштовху і 242 кг в сумі стали рекордними, як особисто для Антона, так і для нашого міста. Наскільки боротьба на помості була гострою, говорить той факт, що третє, четверте і п`яте місця розділив лише один кілограм. Треба зауважити, що в минулому році Антон виграв всі обласні чемпіонати, в тому числі і дорослий чемпіонат, в яких брав участь. Попереду чемпіонат України серед молоді (до 23 років) і чемпіонат серед дорослих".