Помост
 
На базі Кам'янського фізкультурного коледжу в новому спортивному комплексі з важкої атлетики імені олімпійського чемпіона Султана Рахманова 15 грудня пройшов відкритий Всеукраїнський турнір "Богатирі Придніпров'я".
 
Як повідомив тренер Олексій Юхимович Петеримов, в цьому році турнір проводився у двадцять втретє і був присвячений Заслуженому тренеру Казахстану, України і СРСР Володимиру Олексійовичу Нечепуренко. За свою довгу і плідну тренерську діяльність В.О.Нечепуренко підготував кілька десятків майстрів спорту і майстрів спорту міжнародного класу. Кращий учень Володимира Олексійовича Юрій Зайцев став неодноразовим чемпіоном Європи і світу. У 1976 в далекому Монреалі Юрій під керівництвом свого тренера виграв "золото".
 
1DSC05636
 
Петримов Антон
 
Призери
 
У минулому турнірі взяли участь близько 70 спортсменів з восьми колективів області. Турнір проводиться за таблицею професора Сінклера, і за віковими групами. У дівчат варто відзначити гарний виступ кандидатів в майстри спорту Вікторії Огай, Аліни Канцер і Анни Андрейченко. У юнаків на протязі вже кількох останніх років хороші результати показують кандидати в майстри спорту Антон Петеримов і Ерік Потапов, а також майстри спорту Дмитро Воленко і Віктор Летючий. Вище перераховані важкоатлети по ходу змагань показали хорошу технічну підготовку і волю до перемоги. Всі вони стали переможцями у своїх вікових групах.
 
Таблиця переможців
 
Призери нагороджувались грамотами, медалями та подарунками.