001арм

 

У Львівському спорткомплексі "Боско-Арена", з 6 по 10 квітня проходив Чемпіонат України з армрестлінгу серед всіх вікових категорій. Дві медалі виборов майстер спорту міжнародного класу з Кам’янського Дмитро Сорока.

За нагороди змагалися понад 350 армрестлерів з 21 області України. Крім медалей та титулів, головною метою богатирів була можливість потрапити до складу збірної України, яка прийме участь в чемпіонатах світу на Європи. В змаганнях серед ветеранів, відомий атлет з Кам`янського Дмитро Сорока (вагова категорія до 90 кг) двічі піднімався на п`єдестал пошани.

 

Армспорт

 

Минулі травми не дозволили призеру чемпіонатів світу та Європи, працівнику доменного цеху ПрАТ "КАМЕТСТАЛЬ", члену профспілки "Металургів" боротися в усіх заявлених для нього турнірах. Тим не менш дві медалі Дмитру все ж вдалося вибороти. Паралельно змагаючись на ліву і на праву руки в трьох турнірах з чотирьох, Дмитро Сорока став чемпіоном України на ліву руку і срібним призером на праву руку.

 

002арм

 

Продемонстровані гарні результати дозволили кам’янчанину потрапити до складу збірної України, разом з якою він зможе взяти участь у чемпіонатах Європи та світу. Головні змагання армрестлерів Європи відбудуться у Кишиневі (Молдова) з 8 по 18 червня. А Чемпіонат Світу відбудеться у столиці Казахстану місті Астана з 24 серпня по 3 вересня.