Щорічно Кам`янська федерація шашок проводить для найменших спортсменів турнір до Дня святого Миколая. Не став винятком і пандемічний рік.

Цього разу, 17 грудня, в гості до малечі завітала депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік, яка привезла для всіх тридцяти учасників змагань солодкі подарунки. Перед початком турніру вона нагородила грамотами Дніпропетровської обласної ради президента міської федерації шашок, Заслуженого тренера України Ігоря Губарєва, а також призерів цьогорічного чемпіонату світу, національних гросмейстерів Олену Коротку і Ольгу Губарєву. З вітальними словами до учасників змагань звернулися директор СШ № 40, де проходив турнір, Анжела Зебзєєва, представник ще одного організатора турніру центру "Спорт для всіх" Дар`я Сімковська.

 

Після офіційної частини гравці розділилися за розрядами, та провели між собою партії в різних аудиторіях. Ігри між шашкістами з другим розрядом судив тренер ДЮСШ № 2 Дмитро Савінський, а між першорозрядниками - Ігор Губарєв (ДЮСШ № 2). Після завершення турніру стали відомі призери, які отримали медалі, грамоти і сувенірну продукцію від центру "Спорт для всіх".

ПРИЗЕРИ

ПЕРШИЙ РОЗРЯД

 

1 - Штефан Михайло
2 - Копітець Олеся
3 - Маяк Микита

ДРУГИЙ РОЗРЯД

 

1 - Джумарний Максим
2 - Попович Дмитро
3 - Кривоніс Максим