Гравці
 
 
Четвертого січня в СШ № 40 пройшла першість Кам`янського з міжнародних шашок серед 13-річних спортсменів і молодше.
 
Перше місце зайняв учень ліцею НІТ Андрій Блоха (тренер І.Губарєв), який набрав 16 очок з 18 можливих. Андрій зробив лише дві нічиїх. З чотирнадцятьма очками другим став Іван Суров (гімназія № 39). Він досить вправно розправився зі своїм головним конкурентом Добринею Савинським і зіграв внічию з А.Блохою. Максим Козин (СШ № 40) поділив очки з Добринею (у них по 13 очок), але за кращим коефіцієнтом став третім. І срібний і бронзовий призери тренуються у Альони Губарєвої.
 
Призери хлопчики
Серед дівчаток найбільше очок, одинадцять, набрала Єва Бабій (СШ № 40, тренер А.Губарєва). Сенсацію створила Міла Гомілко (2011 р.н.), вихованка тренера Дмитра Савинського, набравша на один пункт менше. Стільки ж очок у Арини Федорченко з гімназії № 11 (тренер Д.Савинський). "Міла обігнала і Аріну, і навіть свою старшу сестру Марію, призера чемпіонату України. Вона сьогодні вигравала такі складні партії, що всі тільки роти розкривали, а я навіть не міг подумати, що таке можливо. Або її не дооцінили суперники, або дівчинка дійсно так почала сильно грати ", - розповів заслужений тренер України Ігор Губарєв.
 
Призери дівчатка
 
8 січня в СШ № 40 відбудуться змагання серед шашкістів до 16 років і молодше. Початок - о 10:00. "До цієї вікової категорії підключаться шашкісти, які набрали не менше восьми очок в першості гравців до тринадцяти років і молодше", - пояснив І.Губарєв.
 
Фото А.Губарєвої.