IMG 762382f92fecb2addbfe5ab8c878638a V

 

Підходить до завершення молодіжний чемпіонат Камянського з шашок-64. У вівторок, 10 жовтня, в ліцеї № 40 відбувся юніорський турнір (до 19 років), преможцями якого стали Анастасія Губарєва і Андрій Блоха.

За нагороди вели боротьбу 20 шашкістів різного віку. Змагання проходили за швейцарською системою у вісім турів. Наймолодшому гравцеві Максиму Зябрєву всього тільки 11 років. Нагадаємо, що хлопчина вдало виступив у віковій категорії до 16 років, де став бронзовим призером. Але серед шашкістів до 19 років перевагою володіли більш досвідчені спортсмени. У змаганнях юнаків з великим відривом в очках від переслідувачів, перше місце посів багаторазовий переможець всеукраїнських та світових першостей майстер спорту України Андрій Блоха. Учня ліцею інформаційних технологій тренує Ігор Губарєв. На другому місці студент ДДТУ, кандидат в майстри спорту Добриня Савінський (тр. Д.Савінський). "Бронзу" завоював Ілля Перемітько, учень наукового ліцею ім. А.Лигуна, якого тренує І.Губарєв.

 

IMG 0c10c5ceca73dfd12db90cd2a935b9d9 V

 

У змаганнях серед дівчат, першою на фініші була студентка ДДТУ, цьогорічна чемпіонка України з міжнародних шашок Анастасія Губарєва (тр. І.Губарєв). Срібну нагороду виборола за додатковими критеріями Єва Бабій. Вихованка тренерки Альони Губарєвої з ДЮСШ № 3 навчається в ліцеї № 15. Третє місце дісталося учениці ліцею № 11 Аріні Федорченко (тр. Д.Савінський).

За умовами змагань, учасники, що набрали 8 очок з 16 можливих, приймуть участь в турнірі серед юнаків і дівчат до 26 років.