419392221 898234225638708 6096749682076927759 n

 

За підсумками 2023 року були відзначені найкращі тренери Дніпропетровської області з шахів. Нагородження відбулось 11 січня в Дніпровській ДЮСШ № 9 за підтримки піклувальника Федерації шахів Дніпра Андрія Здесенка.

В категорії "Кращий регіональний тренер" було відзначено роботу голови Кам`янської юнацької шахової федерації, тренера ДЮСШ № 3 Дмитра Задорожного. Йому вручили памʼятний диплом, статуетку та солодкий подарунок. Також були відзначені та нагороджені: Юрій Дірявка, який свого часу очолював федерацію шахів Дніпродзержинська (нині Кам`янське) та Валерій Полташевський. Кандидат в майстри спорту В.Полташевський нині працює тренером в Петриківському "Колосі".

1 місце "Кращий тренер року" - Казмірук Вадим (Кривий Ріг);
2 місце "Кращий тренер року" - Чернов Євген (Дніпро);
3 місце "Кращий тренер року" - Лях Анатолій (Дніпро);
"Кращий тренер ДЮСШ №7" - Макаревич Володимир (Дніпро);
"Кращий тренер ДЮСШ №9" - Байрамова Анастасія (Дніпро);
"Кращий граючий тренер" - Максимов Дмитро (Дніпро);
"Кращий приватний тренер" - Цирульник Анна (Дніпро).
Також були відзначені та нагороджені: Цираковський Сергій, Лисенко Альбіна, Єрьомін Микола, Чобіток Яків, Тамаркіна Ганна, Пензіна Олена, Чабан Олексій, Макаревич Ольга, Опекаловський Олексій, Коломієць Євген, Боронін Андрій, Носенко Сергій, Цирульник Маріца, Поліч Сергій, Хрущов Олексій, Шестопалов Валерій, Пшеничний Володимир, Міхно Олександр.