В Кам`янському із-за форс-мажорних обставин не змогли завершити турнір першості міста з шахів.

17 липня в Кам`янській ДЮСШ № 1 проводився турнір першості міста, присвячений міжнародному Дню шахів. Вперше в цьому році разом зібралися найсильніші шахісти міста. За нагороди змагалися 24 гравці. Після п`яти турів одноосібно лідирував Володимир Донець, набравший 5 очок. Попереду було ще чотири тури. Та дограти їх не дали форс-мажорні обставини.

"Ми тільки сіли за шахівниці, щоб почати шостий тур, як нас терміново попрохали покинути приміщення. Виявилося, що на іншому крилі ДЮСШ пожежа. Приїхали пожежники і загасили полумя. Я не знаю причин займання. Думаю, що десь електропроводка спалахнула. Ми всі порадилися і вирішили перенести турнір. Хоча термін не встановили. Дуже складно організувати такі змагання. Адже багато людей працює в різні зміни, є і з інших міст. Я розумію обурення Володимира Донця, який йшов одоособовим лідером, а тут таке сталося", - пояснив організатор турніру голова Кам`янської юнацької Федерації шахів Дмитро Задорожній.

Про дату проведення перенесеного турніру першості міста з шахів буде повідомлено пізніше.

Автор тексту Віктор КУЛЕНКО.


Фото і відео Дмитра Задорожного https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100009400304930&attachment_id=438386764821040&message_id=mid.%24cAAAB80a07KGIPRwUeWCC9Y7zC2pl