На майданчику перед входом в Кам`янський кіно-концертний комплекс "Мир" 16 липня проводився шаховий бліц-турнір. У шахістів вже ввійшло в традицію двічі на тиждень проводити подібні змагання. Цього разу вони були присвячені Дню металурга.


Хто виявиться сильнішим вирішували протягом чотирьох годин дев`ять гравців. Всі вони не новачки в цьому виді спорту. За багаторічну практику змагань між собою кожен знає манеру гри та силу свого суперника. Та не завжди це приносить успіх. "Я не можу зрозуміти, чому майже завжди виграю у більш досвідчених шахістів, але терплю поразки від слабіших по класу від мене", - посміхаючись, скаржиться Андрій Козорог. Сьогодні він переміг Євгена Цуканова і Юрія Климарчука, які посіли вищі місця, та програв Олегу Крестьянінову, що замкнув дев`ятку учасників турніру. Що ж, в грі, де на першому місці логіка, іноді відбуваються і зовсім не логічні речі.

На турнірі був присутній Сергій Титов, який тренує Олександра Стрельника. Сам Сергій готується до завтрашніх змагань. А ось його підопічний, одинадцятикласник технічного ліцею ім. Лигуна, поділив третє-четверте місця з п`ятикурсником ДДТУ Ігорем Крікентом. Другим став колишній доменщик Геннадій Максимів (на фото сидить праворуч), який нині на заслуженому відпочинку. А переміг тимчасово безробітній Євген Цуканов.

 

1 - Цуканов Євген (21)
2 - Максимів Геннадій (16)
3-4 - Стрельник Олександр (13)
3-4 - Крікент Ігор (13)
5 - Климарчук Юрій (12)
6-7 - Козорог Андрій (10)
6-7 - Литвин Владислав (10)
8 - Налісний Василь (7)
9 - Крестьянінов Олег (3)

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=130339303023941&set=a.130341776357027