Ювілейний десятий Київський півмарафон цьогоріч проводився 19-20 вересня у форматі online і мав назву "10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON ONLINE".

За задумом організаторів, кожен бажаючий міг обрати будь-яку індивідуальну дистанцію — 4 км, 10 км, 21 км або зареєструватися на командний забіг — 2х21 км, 4х21 км, 4х10 км. А бігти ці дистанції можна було де б учасник не знаходився на той час.

Вдруге в цьому році напівмарафонську дистанцію здолав кам`янчанин, тренер з легкої атлетики СДЮСШОР "Метеор" Сергій Гужва. Як повідомив С.Гужва, 21 вересня він пробіг дистанцію 21 км 790 м за 1 годину 29 хвилин 46 секунд. "Моя мета - це популяризація та пропаганда бігових масових заходів в Україні. В цей день також бігла вся збірна команда Кам’янського з легкої атлетики. 29 юнаків і дівчат долали дистанції 4 км, 10 км та 21 км 750 м там де знаходилися (Кам’янське, Дніпро, Харків, Одеса, Магдалинівка, Павлоград, Новомосковськ). Ми підтримуємо такі змагання і любимо приймати участь в них. Ще хочу сказати велике дякую тренеру-викладачу Марії Сергіївні Полковниковій, всім хто мене підтримував і допомагав по дистанції".