Ювілейний п’ятий Львівський півмарафон цьогоріч проводиться 22-23 серпня у форматі online і має назву 5th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON ONLINE.

За задумом організаторів, кожен бажаючий може обрати будь-яку індивідуальну дистанцію — 4 км, 10 км, 21 км або зареєструватися на командний забіг — 2х21 км, 4х21 км, 4х10 км. А бігти ці дистанції можна там де б учасник не був.

Як повідомив тренер з легкої атлетики Кам`янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, 22 серпня він пробіг дистанцію 21 км 790 м за 1 годину 29 хвилин 38 секунд. Це Сергій зробив в селі Приморське (колишннє Більшовик), що на Херсонщині, в місці його відпочинку.

"Моя мета - це популяризація та пропаганда бігових масових заходів в Україні. В цей день також бігла вся збірна команда Кам’янського з легкої атлетики, яка роз`їхалась на канікули. Юнаки і дівчата брали участь там де зараз знаходяться (Кам’янське, Дніпро, Харків, Одеса, Магдалинівка, Павлоград, Новомосковськ). Ми підтримуємо такі змагання і любимо приймати участь в них. Хочу подякувати збірній команді "ЮЖКОКС", яка теж приєдналася до спортивного свята. Чотирикілометрову дистанцію пробігли Олександр Недбайло, Єгор Осипов, Володимир Звенигородський, Марія Полковникова", - прокоментував С.Гужва.