DSC_0235.JPG

19 вересня буде святкуватися День міста Дніпродзержинська, якому мине 265 років із дня його заснування. В честь цієї події була проведена традиційна легкоатлетична естафета. Але в цьому році її маршрут пролягав не по алеї проспекта Леніна, а в міському парку. "Ми пишаємося за велич промислових ландшафтів міста, красу природи, за дніпровські плавні і полум'яні зорі. Але сьогодні Дніпродзержинськ не лише промислове місто, а і потужний спортивний, науковий і культурний центр", - відзначив директор департаменту молоді та спорту Сергій Михайлович Павлюк, відкриваючи змагання.

В естафеті прийняли участь 9 команд вузів першого-другого ступеня акредитації. Траса з семи етапів проходила по тінистим алеям міського парку відпочинку. В першому з чотирьох забігів стартували три команди: ДКФВ-2, музичне училище і комерційний технікум. В такому ж порядку вони й фінішували. Але два призових місця були розіграні в останньому забігові, де сперечалися легкоатлети першої команди коледжу фізичного виховання і майбутні металурги. І знову, в який вже раз, швидшими стали спортсмени-фізкультурники, показавші найкращий час - 1.32,0. Їх суперники з результатом 1.38,4 в загальному підсумку пропустили вперед навіть бігунів енергетичного технікуму (1.35,0).

Після завершення змагань, капітани команд-призерів отримали кубки і грамоти.

МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ

1 - ДКФВ-1
2 - Енергетичний технікум
3 - Металургійний коледж
4 - ДКФВ-2
5 - Технологічний коледж
6 - Економічний коледж
7 - Музичне училище
8 - Індустріальний коледж
9 - Комерційний технікум

СКЛАД КОМАНДИ ДКФВ

(Гаврик Станіслав, Тагаєва Камілла, Музиченко Сергій, Караповська Марина, Курдес Богдан, Соколова Юлія, Рикус Ігор;
Волоконський Дмитро, Ярмола Вікторія, Бычек Олександр, Жукова Анастасія, Лісовий Сергій, Петровська Інна, Поляков Максим.)

Текст: Віктор КУЛЕНКО
Фотоальбом http://vk.com/album84493189_221271447