У Дніпрі 25-26 лютого паралельно пройшли чемпіонат міста і змагання серед вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації з легкої атлетики.

Як повідомив тренер Кам'янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, їхню команду представляли вісім спортсменів. Серед чотирьох інститутів і семи коледжів в абсолютному заліку команда ККФВ посіла трете місце, а серед коледжів була першою.

"Перший день змагань відкрився стрибками у висоту серед дівчат. У ньому виступала одна кам`янчанка, - розповідає С.Гужва. - Студентка третього курсу Юлія Пуга, взявши висоту 1 м 30 см, серед коледжів стала третьою. У гладкому бігу на 60-метрівці Олександр Андрющенко посів теж третє місце серед коледжів. У манежі інфізу змагання почалися зі спортивної ходьби на три тисячі метрів. ККФВ просто "задавив" своєю масовістю. Від старту до фінішу нікого не пропускала вперед Анастасія Широкова, завершивши змагання з результатом 15 хвилин 30 секунд. Друге місце посіла Ілона Коркодим. Третьою була Ульяна Шевченко. Ігор Штанько без проблем приніс команді ККФВ "золото" з результатом 15 хвилин 49,4 секунди. Срібну медаль завоював студент третього курсу Вячеслав Видря, який всього півроку займається спортивною ходьбою. Неборачок Сергій фінішував третім.

У забігу на 1500 метрів Ілона Коркодим у важкій боротьбі принесла ще одну медаль, ставши в заліку другою (серед коледжів першою).

У бігу на 3000 метрів Анастасія Широкова в абсолютному заліку була другою, а серед коледжів показала перший результат. Третьою пробігла Ілона Коркодим (а серед коледжів вона показала другий результат. Вячеслав Видря посів третє місце серед коледжів. На спринтерській дистанції 200 метрів змагалися понад півсотні спортсменок. Від команди ККФВ виступав один бігун. Четверте місце в абсолютному заліку показав Олександр Андрющенко - 25,5 сек (серед коледжів це п`яте місце). На старт 1500 метрів з перешкодами вийшли дві наших спортсменки. Однокурсниці Анастасія Широкова та Ілона Коркодим лінію фінішу перетнули відповідно першою та другою в абсолюті. Анастасія вперше стла чемпіонкою на цій дистанції в манежі.

В`ячеслав Видря намагався завоювати "золото", але суперник обійшов його на останньому колі і наш студент отримав срібну медаль серед коледжів. Приємну несподіванку у вигляді бронзової нагороди підніс Володимир Совертека".

За оцінками тренерського складу ККФВ їхні підопічні показали хороші результати. За два дні наша команда завоювала 15 медалей, зайнявши в абсолютному заліку трете місце (попереду команда інституту фізичного виховання).