Збірна ККФВ
 
У Дніпрі 12-13 квітня проходив легкоатлетичний  чемпіонат області серед юнаків 2002 р.н. У змаганнях взяли участь 36 спортсменів, які представляли Кам`янський коледж фізичного виховання (ККФВ). На їхньому рахунку 20 нагород.
 
"Першого дня змагання проводилися на стадіоні "Трудові резерви", - розповідає тренер ККФВ  Сергій Гужва. - Кирило Земський, пославши спис на 40 метрів 51 сантиметр, став срібним призером. Його однокурсник Марк Махно програв Кирилу всього 11 сантиметрівм, і посів трете місце. А чемпіоном області з результатом 41 м 89 см став їх колега Ілля Гарькавий, вихованець нашого тренера Сергія Андросовича. Ще одна підопічна С.Андросовича, першокурсниця Ксенія Кориш виборола третє місце в метані списа.
 
В бігу на півторакілометровій дистанції друге місце посіла Аліна Кушка, третьою стала Анастасія Широкова.
 
На 800-метрівці Ірина Іванченко показала третій результат.
 
На наступний ранок першими змагалися бар'єристки на дистанції 100 метрів. І відразу ж наша Вікторія Зоріна завойовує "бронзу" в абсолютному заліку.
 
У бігу на 3000 метрів Аліна Кушка посіла друге місце, а третьою в абсолютному заліку стала Олександра Демченко. Серед юнаків "бронзу" взяв Данило Виличінський, який пробіг цю дистанцію за 11.02,7. 
 
На дистанції 2000 метрів з бар'єрами Олександра Пінчук з своїм новим рекордом 8 хвилин 30,0 секунди завоювала срібну нагороду в абсолютному заліку. Свій особистий рекорд (8.36,3) встановила і Аліна Кушка, ставша бронзовим призером. В абсолютному заліку третє місце на двокілометровому відрізку дистанції посів Максим Курій.
 
Знову в спортивній ходьбі на трикілометровій дистанції була цілковита гегемонія наших спортсменок. Несподівано для мене її виграла Ілона Коркодим. Щоб пройти цей шлях їй знадобилися 15 хвилин 10 секунд. Взявши зі старту дуже швидкий хід, Ілона за кілометр від фінішу обігнала свою колегу по вузу Анастасію Широкову метрів на тридцять. Час Анастасії 15 хвилина 24 секунди. Ксенія  Мартиненко стала третьою (15.56,0). Весь п'єдестал пошани був зайнятий і нашими хлопцями
Пройшовши дистанцію за 15 хвилин 12 секунд, абсолютним чемпіоном став Сергій Неборачок. Друге місце зайняв Данило Данильченко, третє Дмитро Сорока".
 
В загальнокомандному заліку перемогла СДЮСШ № 3 (Дніпро). Збірна ККВФ посіла друге місце, третє - легкоатлети з Кривого Рогу.