Гужва з легкоатлетиами області
 
 
Вчора, 26 січня, в Сумах закінчився командний Чемпіонат України з легкої атлетики. Свій внесок у вдалий виступ збірної Дніпропетровської області внесли вісім спортсменів з Кам'янського коледжу фізичного виховання. Всього ж на старти виходили 458 спортсменів, з них 54 легкоатлета представляли Дніпропетровщину.
 
Хоча ніхто зі студентів ККФВ не став призером, але 80 очок в скарбничку збірної Дніпропетровщини вони внесли. При цьому кожен із спортсменів поліпшив свої особисті рекорди. За підсумками змагань команда нашої області посіла друге місце на чемпіонаті України в приміщенні (програвши всього 39 очок Харковськой області) і стала першою в чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства. Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, ранкова сесія першого дня чемпіонату почалася зі спортивної ходьби на 5 кілометрів.
 
"У ходьбі виступали три наших спортсменки. Майстер спорту Юлія Кушка фінішувала восьмою, принісши команді 22 очка з 26 можливих. Студентки другого курсу Ілона Коркодим і Анастасія Широкова відповідно фінішували одинадцятою і дванадцятою, - розповідає С.Гужва. - У бігу на 2000 метрів з перешкодами брали участь теж три студента ККФВ. Третьокурсниця Анна Гунченко несподівано фінішувала дев'ятою, поклавши в скарбничку 19 очок. Слідом за нею завершила біг Аліна Кушка, учениця другого курсу. Ще 18 очок в стипль-чезі додав Микита Насонов.
 
У гладкому бігу на 60 метрів змагався Віталій Лебідь. Юнак встановив свій особистий рекорд - 7,37 секунди. У забігах на 400 і 800 метрів взяла участь студентка третього курсу Ірина Іванченко.
 
Треба відзначити, що в чемпіонаті виступали сім випускників ККФВ. Кращим з них став Руслан Малогловец, вихованець тренерської бригади Андросович (Віктора. Раїси і Сергія) з ДЮСШ № 3. Руслан в семиборстві посів друге місце. Сьомим фінішував в забігу на 3000 метрів Микола Мевша. Також брали участь в забігах Ігор Книжник (1500 і 3000 метрів), Юлія Соколова (400 м), Олена Рудійко (стрибки у висоту) і Ігор Рикус (стрибки в довжину)".