Легка атлетика

 

У Кам`янському, 26 вересня відбувся незвичний Відкритий Чемпіонат міста з легкої атлетики. А незвичний тому, що пройшов на реконструйованому стадіоні, якому 1 липня цього року виповнилося аж 70 років! І це не "Перемога", і не "Комсомолець", а стадіон "СК "Промінь" у Південному районі на нинішньому проспекті Конституції (у 1953 році - вулиця Південна).

Після реконструкції, на багатофункціональному стадіоні з`явилася трибуна на 750 глядачів, футбольне поле з штучним газоном, шість бігових доріжок зі спеціальним покриттям, майданчики для гри в баскетбол і міні-футбол, ряд тренажерів, а також сектори для штовхання ядра, стрибків у довжину. Ось на цьому чудовому стадіоні і змагалася учнівська молодь (ліцеї, гімназії, коледжі, ДЮСШ). 345 спортсменів двох вікових категорій (до 14 років і старше 14 років) на протязі чотирьох годин розігрували призи у бігу на 100 і 200 метрів, стрибках у довжину та штовханні ядра. В чемпіонаті змагалися і "гості" з СДЮСШОР № 3 міста Дніпра. Цікаво, що багато дітей з Кам`янського тренуються у Сергія та Юлії Гужви, колишніх працівників нашого коледжу фізичного виховання, а також у Федора Толстопятова. Вихованці тренерського тріо завоювали 11 нагород.

Призери змагань отримали з рук міського голови Андрія Білоусова і начальника управління молоді та спорту Едуарда Коряка медалі і подарунки (спортивний інвентар).

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=307718901952646&set=a.307733155284554

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Верхнє фото Сергія Гужви