На базі Кам`янського академічного ліцею № 15 з 21 по 23 травня проходив Всеукраїнський волейбольний турнір "Маленькі надії".

За призи, встановлені управлінням молоді і спорту Кам`янської міської ради змагалися команди дівчат 2007/2008 та 2009/2010 років народження з Києва, Канева, Світловодська, збірної Запорізької області (Кам`янка-Дніпровська і Мелітополь) та Кам`янської ДЮСШ № 2.

Під час церемонії відкриття турніру, начальник управління молоді і спорту Кам`янсько міської ради Едуард Коряк привітав юних волейболісток та побажав красивих, емоційних матчів і подальшого росту їхньої майстерності.

А потім почалося дійство під назвою ВОЛЕЙБОЛ. На майданчику точилися запеклі поєдинки. Юні гравчині показували все, що їх навчили тренери: вправність володіння м`ячом, чіткість виконання пасів і точність ударів. Були і гіркі сльози поразок, і радість перемог.

У зустрічі за перше місце молодші дівчата ДЮСШ № 2 (тренер Віталій Михайлович Серьогін) впевненно переграли своїх столичних візаві 2:0. Хоча після напрочуд вдалого старту 6:0, господарки майданчику розслабилися і не тільки дозволили суперницям зрівняти рахунок, а навіть вийти вперед 9:6. Та потім наші дівчата зібралися і довели першуі другу партії до перемоги. Старша команда кам`янчанок посіла третє місце, пропустивши вперед гостей із Світловодська і Запорізької області.

І ось відлунали останні дзвінку удари по м`ячу. Згуртована на протязі трьох днів волейбольна родина зібралася для нагородження. Цю приємну церемонію виконала неодноразова призерка чемпіонатів України, діюча гравчиня команди Суперліги "Волинь" (Луцьк) Марина Скрипник. Десять років назад Марина ще грала в команді Кам`янської ДЮСШ № 2. Для підростаючих волейболісток ця подія стала стимулом подальшого зростання їхньої майстерності та досягнення мети.

По закінченню церемонії нагородження відбулася фотосесія.

Команди дякують господарів за  гостинний прийом, а заступника міського голови Костянтина Саусь за підтримку в проведенні турніру. 

 

 ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1954234808068786&set=pb.100004468564444.-2207520000..&type=3