В спортивному залі Кам`янського технологічного коледжу ДДТУ 6 лютого відбувся волейбольний турнір пам`яті колишнього директора акціонерного товариства "Демос" Євгена Івановича Степанова серед аматорських колективів.

Організатор турніру, він же головний суддя, Петро Васильович Гричук під час офіційного його відкриття доповів членам сім`ї Степанова про готовність команд. Борис, син Євгена Івановича, подякував учасників змагань за те, що не забувають про свого товариша-волейболіста і вже всьоме проводять турнір його пам`яті. Цього разу учасникам турніру від сім`ї Степанових було вручено суверніри, а для кращого гравця кожної команди підготували подарунки (рюкзаки).

На майданчику змагалися дві жіночі і шість чоловічих команд, які представляли Кам`янське, Дніпро, Першотравенськ, Маломихайлівку, Верхньодніпровськ і Криничанщину.

Спочатку зіграли волейболісти-ветерани. Не секрет, що гравці старшого віку вже не одне десятиріччя змагаються між собою, знають сильні і слабкі сторони свої суперників. По черзі обігравши збірну, в складі якої виступали волейболісти з Першотравенська, Маломихайлівки і Верхньодніпровська, в головному матчі зустрілися кам`янчани та дніпряни. Останні роки частіше перемагали гості з обласного центру. Та цього разу удача була на стороні господарів майданчика. Незважаючи на солідний вік, волейболісти обох команд показали напрочуд красиву гру, з цікавими комбінаціями, які закінчувалися точним попаданням в поле. В фіналі з рахунком 2:1 перемогу святкували ветерани з Кам`янського.

Жіноча збірна міста переграла в двох партіях свох молодших суперниць з технологічного коледжу. Як кажуть, досвід переміг молодість.

Високий клас гри продемонстрували юнаки. На висоті були вихованці Петра Гричука. Обидва склади волейболістів Придніпровського державного металургійного коледжу переграли збірну Криничанщини і у фіналі зустрілися між собою. Сильнішою виявилася команда ПДМК-1 - 2:0.

ФОТОАЛЬБОМ  https://www.facebook.com/photo?fbid=1868744216617846&set=a.1868778439947757