На спортивній базі Кам’янського професійного ліцею 29 лютого пройшов відкритий обласний турнір з волейболу серед спортсменів з ураженням слуху.

За медалі і грамоти змагалися спортсмени з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Синельниково і Кам`янського. Відкриваючи турнір керівник Кам`янського "Інваспорту" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень. Дуже запекла та захоплююча боротьба відбувалась на спортивному майданчику.

Серед чоловіків у гострій боротьбі перше місце здобула Криворізька команда. Друге місце посіла ІІ – місто у команди збірна
Кам’янського. Третіми були гості із Синельников. Жінки із Кривого Рогу, як і чоловіки, показали найкращу гру, і вибороли перше місце. Друге і третє місця відповідно у команд із Дніпра і Кам’янського.

Кращим гравцем турніру серед чоловіків став Олександр Скориченко із Кривого Рогу, серед жінок - Валерія Кудрякова із обласного центру. Як прокоментував головний суддя змагань Валерій Зайцев, турнір пройшов на високому рівні, усі команди своєю грою принесли задоволення своїм вболівальникам. Призери змагань отримали нагороди від організаторів змагань.

Місцевий "Інваспорт" та усі учасники змагань висловлюють щиру подяк директору Кам’янського професійного ліцею Віктору Павловичу Школяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.