Два дебютних матчі на домашній арені в жіночоій волейбольній Суперлізі провела команда "Прометей". Екзаменаторами була бронзовий призер минулого чемпіонату країни "Волинь-Університет-ОДЮСШ" з Луцька.

СК "Прометей" - "Волинь-Університет-ОДЮСШ" (Луцьк)

3:0 (25:18, 25:17, 25:13)
3:0 (25:19, 25:11, 25:21)

Подолавши стартове хвилювання, "прометеєвки" захопили ініціативу на екваторі першої партії і не віддали її своїм суперницям до кінця матчу. При тому, що з невеликою травмою виступала бразилійка Лайза Феррейра. Правда, браку в діях обох команд вистачало (особливо на подачах і прийомах). Своєю більш кращою грою кам'янчанки не залишили лучанкам жодного шансу ні в одному з трьох сетів. Дуже хотілося побачити в грі ведучого бомбардира "Волині" попереднього чемпіонату Марину Скрипник. Але, на жаль, наша землячка, вихованка тренера Віталія Серьогіна, ніяк не може відновитися після травми...
 
На наступний день боротьба вийшла ще цікавіше. Як і в попередніх іграх в Запоріжжі, суперово грала на подачах наша Катерина Дудник. Її підтримали Діана Карпець, Катерина Ткаченко, Лайза Феррейра. Дівчата диктували умови суперницям протягом усього поєдинку і знову здобули впевнену перемогу в трьох партіях.

Переможно "пройшовши" срібного та бронзового призерів минулого чемпіонату України, після двох турів, команда "Прометей" знаходиться в числі трьох лідерів, які не втратили очок. При цьому "Прометей" не поступився суперницям ні в одному сеті.

фото з сайту https://prometeyvc.com/ru/