Волейбол

 

В Кам'янському пройшов традиційний кубковий турнір з волейболу. Змагання були присвячені Дню вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Кубок урочисто відкрився в середній школі №40.

Кращих волейболістів міста вітали організатори турніру і почесні гості, серед яких були віце-мер Владислав Мелешко, депутати міськради Сергій Миршавка і Юлія Поливода, начальник відділу спорту та молоді Анатолій Івашина, почесний голова міської федерації волейболу Іван Бабич.

Під час урочистостей нагороджували спортсменів і громадських діячів. Дипломи від Національного олімпійського комітету України за підтримку спорту отримали
Сергій Миршавка, Юлія Поливода та Анатолій Івашина.

Цінними подарунками від Дніпропетровського відділення НОК України нагородили спортсменів Сергія Степанця, Андрія Бориса і Володимира Трофимчука. Дипломами управління молоді та спорту ОДА відзначили волейболістів Ларису Ковач, Анатолія Безчасного і Валентину Калюжну.

За кубок змагалися 13 команд. За підсумками турніру, ігри якого проходили на трьох спортмайданчиках, в першій чоловічій підгрупі третє місце зайняла команда "Цирконій", друге - БАМ, а першою став "Мустанг".

У другій чоловічій підгрупі перемогла команда "Фенікс", на другому місці - "Легіон", на третьому розташувався ДМК.

Серед жінок найкращий результат показала команда ДЮСШ №2, на другому місці "Мафія", третьою стала "Кобра".

Джерело https://www.5692.com.ua