Микс

В день святкування 25-ї річниці Незалежності України, в Кам'янському, на пляжній зоні першого мікрорайону, відбувся турнір з пляжного волейболу. В гості до кам'янчан приїхали команди Дніпра, Верхньодніпровська, Маломихайлівки, Новомосковська. Під час відкриття змагань з привітаннями до спортсменів, суддів і глядачів звернулись голова адміністрації Дніпровського району Олександр Саусь, депутат міської ради Дмитро Пучкін.

На шести майданчиках точилась боротьба за нагороди. Серед жінок п'ять команд були розділені на дві підгрупи. В першій грали "Мікст" (збірна складена з гравців команд "Кобра" і "Спарк") і "БАМ". Так як команда ДМК не прибула на турнір, ця підгрупа була "урізана". В результаті перемогу одержали гравці "Мікса". В іншій підгрупі місця розподілились слідуючим чином: Верхньодніпровськ, "Мафія", ДЮСШ № 2.

У чоловіків виступали чотири юнацькі і чотири ветеранські команди. В першій групі перемогу отримали волейболісти "Штурму", перегравші в фіналі суперника із металургійного коледжу. Третє і четверте місця дістались командам "БАМ" і Маломихайлівки. Серед ветеранів призерами стали команди Новомосковська, Дніпра і Кам'янського (+65). Останнє місце дісталось волейболістам Кам'янського (+60).

Текст: Віктор КУЛЕНКО.

На фото команда "Мікст".