1optimized 9uvs
 
15 липня на пляжі лівобережного парку відпочинку пройшов шостий кубок "Енергія молодості" відразу в двох командно-ігрових спортивних дисциплінах: з пляжних футболу і волейболу. Змагання були присвячені Дню металурга. Неофіційним девізом турніру стало висловлювання одного із його організаторів заступника директора КСЦ "Дніпровець" по спортивній роботі Едуарда Коряка: "Кожен повинен принести додому частинку енергії молодості".
 
 
У дитячому турнірі вперше найсильнішими стали футболісти команди "Юніор" (Кам`янський дитячий протитуберкульозний санаторій), які в запеклій боротьбі випередили футболістів команд  "Чавун" і "Перемога-ДМК". Потрібно  відзначити, що команда "Юніор" являється старожилом цього турніру, та лише зараз вона стала переможцем.І було дуже приємно спостерігати, як за юних футболістів дружньо  вболівала багаточисленна група підтримки. Разом з капітаном Максимом Очковським перемогу святкували Олександр Ковальов, Володимир Товстоп`ятко, Віталій Стефаняк, Сергій Булах, Ярослав Ямщиков, Ярослав Корчинський, Олексій Висовський та керівник команди Рита Іванівна Реутова.
 
2optimized moly
 
У четертий раз поспіль серед дорослих турнір виграла команда "Металург". Капітан команди і по сумісництву тренер Олександр Котов  над головою тримав кубок до тих пір, пока футболістів нагороджували медалями і грамотами.  В складі тріумфаторів  виступали Сергій Солнцев, Євген Проненко, Андрій Пометун, Сергій Пономаренко, Ігор Мироненко. 
 
Нагороди отримали також команди-призери "Фенікс" і "Спартак". Не забув голова Федерації футболу Кам`янського Едуард Коряк і про команду-учасницю турніру, яка посіла місце за призовою трійкою - "Дрезден". 
 
Довше проходили зустрічі на волейбольному майданчику. В результаті кубок переможця отримали гравці команди "ДМК-1". Друге місце посіла збірна шкіл міста. Третіми стали волейболісти команди "ДМК-2".
 
3optimized eeis
 
Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.