Триває чемпіонат міста з футзалу сезону (2021/2022), організований Кам'янською федерацією футболу між командами підприємств та аматорськими колективами.

Минулого тижня було зіграно черговий тур. Не обійшлося без сюрпризів. Перші три матчі пройшли 12 січня. "Лідер" із розгромним рахунком 0:7 програв "Ліону". З скромнішим результатом 4:2 команда "Правий берег" обіграла "Рапід". "Атлетік" 10:2 здобув перемогу над командою ПМГУ ДМК.

Цікавим видався суботній день, коли було зіграно п'ять зустрічей у Лігах "С" та "Д". Усі вони пройшли по-бойовому, тримаючи у напрузі вболівальників до останньої хвилини гри. У матчі "Петриківка" - "Цементник" переможний м'яч побував у воротах на останній хвилині, коли захисник "Цементника" забив м'яч у свої ворота. У підсумку рахунок став 3:2. Прикра помилка, і три очки вирушили до Петриківки. ДКХЗ після першого тайму з командою "Амкал" вів у рахунку 4:1, але другий тайм провалив. А ось "Амкал" другу гру поспіль демонструє характер та рятується від поразки, забивши м'яч на останній хвилині. В результаті бойова нічия 5:5. Криничанський "Колос" весь час поступався команді "Союз Сталь". Але все перевернулося з ніг на голову на останніх хвилинах гри. Спочатку помилився захисник команди "Союз Сталь", подарувавши м'яч супернику біля своїх воріт, і рахунок зрівнявся. Нічия була б справедливим результатом матчу. Але "Колос" на останній хвилині заробив штрафний та забив переможний м'яч. Рахунок 7:6. "Південькокс" та "Патріот" на класі виграли свої матчі. "Південькокс" у "Дрездена" 3:1, а "Патріот" у ДХЗ 5:3.


Завершився ігровий тиждень у неділю. Сенсацію створила команда "Баглій", яка розгромила з рахунком 8:0 "Дніпромлин". "Сенатор" продемонстрував силу та розправився з "Маяком" 12:2.
"Спортінг" обіграв "Дніпро" 5:2. "ПМГУ Метінвест промсервіс" здобув дуже важливу перемогу над "Ікаром" 7:4. А "Дніпровський кар'єр" на високому класі розібрався з "Олімпіком" 8:2.