В міському парку культури і відпочинку 15 червня відбулися заключні три матчі чемпіонату Кам`янського по міні-футболу Суперліги та Вищої ліги.

У зв'язку з карантином вирішальні матчі не були дограні в спортзалі СК "Промінь" в березні місяці. Чекали майже три місяці, і федерації футболу довелося прийняти рішення про проведення матчів на спортивному майданчику з м'яким покриттям. У першій зустрічі команд Вищої ліги "Маяк" і "Спортинг" (Петриківка), першим потрібна була тільки перемога для того, щоб завоювати бронзові медалі. У важкому протистоянні "Маяк" домігся потрібної перемоги з рахунком 7:4. У матчі одного з претендентів на золоті медалі команди ДСЛЗ" і "Баглій" було забито 13 м'ячів. "Баглій", як-то кажуть, хряпнув дверима, несподівано обігравши срібного призера 7:6. В результаті вперше чемпіоном Вищої ліги став дебютант ліги, команда "Тріада", яка протягом усього сезону демонструвала атакуючий, забивний футбол. Команда найбільше забила і менше всіх пропустила, поступившись тільки в одному матчі. Кращим гравцем ліги визнаний Ігор Реутов нападник "Тріади". Срібними медалями були нагороджені ДСЛЗ. "Бронза" у команди "Маяк".

 

 

У завершальному матчі ігрового дня команд Суперліги ДХЗ - "Цементник", чемпіон не дав шансів на позитивний результат для "Цементника", якому потрібна була тільки перемога, щоб потрапити в трійку призерів. ДХЗ переміг 6:3, і вперше піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу пошани. Кращим гравцем ліги визнаний Кирило Сидоров з ДХЗ. Друге місце завоювала команда "Страйк", третє у команди "Колос" (Кринички).

"Це був найтриваліший футзальний сезон, який почали ми в жовтні 2019, а закінчили в червні 2020. Пандемія негативно вплинула на весь спорт в світі, і зокрема, на футбол. Ми впораємося з усіма труднощами і постараємося реалізувати всі намічені плани. Здоров'я всім, успіхів і перемог!", - відзначив голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк.