Минулої суботи, 16 лютого, завершилась першість Дніпропетровської області з футзалу серед гравців 2007 року народження, в якому приймали участь Кам`янські команди "Надія-Nova" і "Надія".

За нагороди першості змагалися 10 команд з різних куточків Дніпропетровщини. Місця в турнірній таблиці змінювалася кожні вихідні, так як суперники були майже одного класу, рівні і сильні. Команда "Надія-Nova", якою керує тренерський тандем батька і сина Голиків, Миколи Петровича і Петра Миколайовича, в черговий раз підтвердила свій статус "грози лідерів". Кам`янчани змусили втратити очки нового переможця першості ФК "Темп" (Тернівка) та минулорічного переможця - ДЮСШ "Іста" з Дніпра. Варто зазначити, що для тернівчан - це єдиний матч, в якому були втрачені очки. ДЮСШ "Іста" по закінченню турніру мала всього лише дві поразки. І одну їй завдала "Надія-Nova" (2:1).

Ключовою грою першості стала зустріч між ФК "Темп" та ДЮСШ "Іста". За пристрастями гра не поступалася матчам Ліги Чемпіонів. У цій зустрічі було показано багато жовтих карток. Напруга трималося до останнього моменту. Фінальною крапкою даного протистояння став красивий сейв голкіпера "Темпу" за секунду до фінального свистка.

Ще однією відповідальною грою для наших хлопців була дербі двох "Надій". Всі гравці команд розуміли серйозність матчу і викладалися на повну. У грі було все: штанги, перекладини, божевільні сейви голкіперів і жовті картки. Протистояння увінчалося заслуженою перемогою команди "Надія-Nova" з рахунком 3:0.

Срібним призером першості стала команда ДЮСШ (Новомосковськ). Бронзові медалі привезла наша команда "Надія-Nova". Відзначимо, що бронзові і срібні призери набрали однакову кількість очок, а також зіграли між собою в нічию, тому все вирішувалося різницею забитих і пропущених м'ячів.

СКЛАД КОМАНДИ "НАДІЯ-NOVA"

Ростислав Дмитрієв - капітан команди;

Данило Кочмала, Семен Соляник - голкіпери;

Марк Сташевський, Олексій Данчук - ліві півзахисники;

Макар Пометун, Ілля Широкоступ - праві півзахисники;

Максим Кабаченко, Ілля Кириченко - ліві захисники;

Микита Філіп'єв, Сергій Минник - праві захисники;

Іван Єрмаков, Максим Формальов - нападники.

 

Фото з сайту https://www.facebook.com/fcnadiya.com.ua/photos