optimized vivx
 
 
 
Першого грудня в ігровому залі КСЦ "Дніпровець" відбувся "Кубок ЗІП" з міні-футболу.
 
Як повідомив заступник директора культурно-спортивного центру "Дніпровець" Едуард Коряк, на адресу Генерального директора ДМК прийшов лист з проханням надати спортзал для проведення міні-футбольного турніру корпорації ЗІП. На що було дано позитивну відповідь. У змаганнях брали участь вісім коіманд, що представляють структурні підрозділи цього підприємства. Треба відзначити, що за кубок боролися не тільки цехові команди, а грали збірна копорації і служба технічного директора. Цікаво, що сам Олег Іванович Захорольский захищав ворота збірної корпорації.
 
Збірна корпорації
 
 
"Команди грали за спрощеними правилами, провівши на майданчику по два десятихвилинні тайми, - розповідає суддя турніру Е.Коряк. - Всі вони аматори, тому виглядали на майданчику досить рівно. Єдине, що в на початку турніру майбутній переможець, команда ЕП-ПЗА виграла 5:0 у збірної технічного директора. Справа в тому, що ті, хто програв ніколи раніше не грали в залі. А гра в закритому приміщенні і на великому полі - це різні речі. Найцікавіший випадок стався в півфіналі, коли грали команди АУП-2 і ЕП-ПЗА. За хвилину до фінального свистка "аупівці" вигравала 3:0. І тут стався неймовірний камбек. Суперники спочатку зрівняли рахунок, а потім в серії післяматчевих пенальті виграли. При цьому обидві команди пенальті забивали, і лише останній пробиваючий з АУП-2 не зміг його реалізувати. Це так надихнуло команду ЕП-ПЗА, капітаном в якій був Сергій Онищенко, що в фіналі вони виграли 3:2 у дуже сильного суперника ВІКП. до речі, Сергій отримав ще й приз як автор найшвидшого гола (на п'ятій секунді після його удару м'яч затріпотів у сітці воріт суперника)".
 
 
Сергій Онищенко і Едуард Коряк
 
У складі команди-переможниці грали: Сергій Онищенко, Михайло Карлаш, Андрій Онищенко, Максим Радченко, Андрій Степаненко, Віктор Нода.
 
Після закінчення турніру призери отримали в нагороду медалі і грамоти, а капітан команди ЕП-ПЗА ще й кубок-красень.