I8GN9yZZzNo
 
У суботу та неділю 17-18 березня відбудуться перші півфінальні матчі Кубка Кам'янського з міні-футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів, який проводиться Федерацією футболу міста. 
 
В суботу 17 березня в СК "Промінь" в 10:00 і 11:00 зіграють свої перші півфінальні матчі команди Супер -Ліги "Южкокс" - "Баглій" і ДКХЗ - "Маяк". В неділю 18 березня в СК "Промінь" в 10:00 і 11:00 зустрінуться команди Прем'єр-Ліги ККФВ-1 - ДМК  і "ДніпроАзот" - "Газовик". У Вищій лізі вже відомі фіналісти Кубка, це "Дніпро" і ЛФК, які зіграють 25 березня в залі СК "Прометей". 
 
"Якщо в Прем'єр-лізі і Супер лізі в півфінал вийшли команди, що входять до четвірки найсильніших своїх ліг, то фінал Кубка міста Вищої ліги між "Дніпром" (який ще претендує на чемпіонство) і молодим колективом ЛФК,  втратившого всі шанси на призове місце,  викликає великий інтерес. Нас чекають справжні кубкові поєдинки. До фіналу залишилося зіграти по два матчі в Супер  лізі і Прем'єр-лізі", - сказав голова Федерації футболу міста Едуард Коряк.