Металлург
 
Триває чемпіонат міста з міні-футболу сезону 2017/2018 років в трьох лігах серед виробничих підприємств і аматорських колективів. 
 
Змагання проводяться під егідою федерації футболу міста Кам'янське (голова Едуард Коряк). 10-11 лютого відбулися чергові матчі чемпіонату. У Прем'єр Лізі "Металург" (на фото) дав справжній бій лідеру команді "Газовик". За три хвилини до кінця матчу рахунок був 6:4 на користь металургів. Але газовики, замінивши воротаря на польового гравця змогли врятувати матч і зрівняти рахунок. В підсумку бойова нічия 6:6. "ДніпроАзот" перемігши ДМК з рахунком 8:4, підтягнувся до лідера, і відрив тепер становить всього одне очко. У вищій лізі після поразки "Локомотива" від "Дніпра" 6:5, претендентів на чемпіонство вже стало чотири: "Локомотив", "Дніпро", "Патріот" і ДХЗ. В Супер Лізі залишились два претенденти на чемпіонство: "Маяк", набравший 40 очок і ДКХЗ - 37 очок. Обом командам залишилося зіграти по шість матчів з урахуванням гри між собою. В ній, напевно, і визначиться переможець. 
 
Відбулося жеребкування вирішальних матчів Кубка міста у вищій лізі та Супер Лізі. В 1/2 фіналу в вищій лізі зіграють "Локомотив" - ЛФК і "Дніпро" - ККФВ-2. У Супер Лізі в груповому етапі за дві путівки в групі і вихід в півфінал поборються: в групі "А" - "Маяк", "Южкокс", КВПУ; в групі "Б" - ДКХЗ, "Баглій", "Радянське".