SELECT

На майданчику Кам'янського СК "Прометей" 5 січня завершився трьохденний турнір з міні-футболу Кубок "Мрій". За головні призи сперечалися вісім команди з Дніпра, Новомосковська, Царичанки і Кам'янського.

В матчі за третє місце Кам'янська команда ЦПФ "Сталь-2017" (2004 р.н.) програла з рахунком 1:6 супернику із Царичанської ДЮСШ. Найвидовищнішим став фінальний матч, в якому зустрілися Новомосковський ФК "Select" і "Океан" з Дніпра. Юні футболісти обох команд показали зовсім не по дитячому зрілу гру. Сильнішими виявилися новомосковські спортсмени, які перемогли з рахунком 4:2.

Вручаючи нагороди призерам, голова Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк подякував учасників змагань і сказав, що турнір "Мрій", який проводиться вперше, йому сподобався. "У кожного футболіста є своя мрія, до якої хтось йде рік чи два, а хтось десятиріччя. Я хочу, щоб ваша мрія виконувалася якнайшвидше. Щоб ви стали хорошими футболістами, щоб захищали честь своїх міст на найкращих футбольних полях світу. Можливо після цього турніру серед вас через декілька років засяють нові футбольні зірки України. І тренери, які виховували вас з перших футбольних кроків, могли пишатися вами", - сказав Е.Коряк.

Загальне фото

Кришталевий футбольний м'яч отримали гравці команди господарів, які стали четвертими. Кубками і медалями були нагороджені команди-призери: "Select" (Новомосковськ), "Океан" (Дніпро), ДЮСШ (Царичанка). Приз кращого футболіста дістався захиснику команди "Select" Владиславу Кулінічу. Після колективної фотосесії всі гравці мали змогу почастуватися велиим тортом.

Команда "Select" зовсім юна, їй всього лише два роки. Але за цей час її гравці вже досягли деяких успіхів. На їхньому рахунку є вже чотири виграних кубки. За словами тренера Олександра Олеговича Сікацького, команда приймає участь в першості Дніпропетровської області. "А нещодавно ми повернулися з міжнародного футбольного турніру, який пройшов в місті Куп'янськ, що на Харківщині, - розповідає тренер. - Крім багатьох українським команд там грали представники із Білорусі та Молдови. Ми завоювали срібні медалі. Дуже задоволені, що зараз стали переможцями турніру "Мрій". Якщо нас запросять на наступні змагання, відгукнемося з радістю. Нам було дуже комфортно грати в Кам'янсьому. Після невеличкої перерви в кінці січня плануємо провести домашній турнір, куди запросимо команду з вашого міста".

Кращий гравець турніру семикласник Новомосковської СШ № 6 Владислав Кулініч займається футболом вісім років. Всі попередні зустрічі змагань він грав в захисті. А в фінальнім матчі з "Океаном" тренер перевів хлопця в атакуючу ланку, і Влад не підвів його, забивши два вирішальних голи.

Кулініч Владислав

Капітан команди "Select" Ілля Миронович і голова Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк.

СКЛАД КОМАНДИ "SELECT"

Демидов Родіон
Миронович Ілля (капітан)
Кулініч Владиславу
Прокопенко Назар
Магро Олександр
Василець Олександр
Гончаренко Олександр
Кобець Дмитро
Бондаренко Дмитро
Солодуха Євген
Бадалян Сергій
Салабай Ілля
Сікацький Олександр Олегович (тренер)

Текст Віктора КУЛЕНКА.
Фото Володимира Кашнера.